Dort stíhačka
Recept ještě nebyl hodnocenKlasický korpus promažeme krémem a marmeládou, potáhneme marcipánem a ozdobíme dle fantazie či přání oslavence.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Klasický korpus promažeme krémem a marmeládou, potáhneme marcipánem a ozdobíme dle fantazie či přání oslavence.
korpus dole v příloze. uvnitř: šlehačku ušleháme se ztužovačem, pomažeme na 2x prořízlý korpus a jen jednu vrstvu poklademe ovocem. Krém: dole v příloze, jako mé…
Těsto upečeme, necháme vychladnout, rozřízneme. Pomazala jsem ho ušlehanou šlehačkou se ztužovačem, poskládala jsem nakrájené broskve a opět pomazala šlehačkou. …
Pod potahovku je třeba potřít máslovým krémem či ganache, případně tzv.punčovinou (nadrobené zbytky odřezků, máslového krému a marmelády se vymíchají do jemné kašičky)
Upečeme si korpus, jeden do velké formy o průměru 24 cm, ten je bílý a druhý menší, velikost záleží na Vás a ten už kakaový. Bílý korpus prořízneme a pomažeme šlehačkou…
korpus upečeme, krém ušleháme, marmeládu otevřeme, potahovku uhňácáme. ;)
Upečený piškotový korpus rozřízneme naplníme krémem a potáhneme marcipánem.
Já jsem dělala tmavý piškotový korpus, krém puding-banánový a čokoládový spojený s máslem a cukrem. Dort prořezaný, promazaný krémem a marmeládou, prokladený banány, či…
Korpus promažeme marmeládou a krémem a proložíme ovocem. Obmažeme i boky a vrch dortu a dáme dobře ztuhnout. Pak již zdobíme podle vlastní fantazie.
Upečeme korpus, rozřízneme, pomažeme šlehačkou ušlehanou se ztužovačem a nakrájíme meruňky, nebo broskve. Přiložíme vrchní část korpusu a začneme zdobit cukrářkým sáčkem…
Korpus: vejce vyšlehat s cukrem a vanilkou do pevné pěny, potom přidáváme tenkým pramínkem olej. Mouku smícháme s prdopečem pomalu střídavě s mlékem …
Snažila som sa:-) vyčariť barbie , no a tu je výsledok č.1 a č.2
Korpus potřeme marmeládou.Jednu polovinu korpusu polijeme (spíše potřeme) hustým uvařeným vanilkovým pudinkem.Druhou polovinu korpusu polijeme ( spíše potřeme) hustým…
korpus: bílky s cukrem vyšleháme do tuhého sněhu až nám začnou tvořit špičky, žloutky postupně vyšleháme s olejem do pěny, do pěny ze žloutky a oleje postupně…