Postup přípravy
Krok 1: Jelikož nemám formu, tak jsem si srdce namalovala na čtvrtku a korpus podle ní vyřízla. Jinak postup na korpusy a krémy najdete u mých dalších receptů, jen bych se opakovala a každý má jinou chuť a svůj oblíbený korpus a krém.
Zveřejněno 9. 12. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dvojsrdce s marcipánovým potahem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZrJR
Moje poznámka
Dvojsrdce s marcipánovým potahem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZrJR
Nejnovější recepty
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno před 18 hodinami
Makový dortík
Přidáno před 18 hodinami
Grilované maso v černém pivu
Přidáno před 18 hodinami
Ledvinky na špeku
Přidáno před 18 hodinami
Tagliatelle se zeleninou
Přidáno před 18 hodinami
Lasagne s cuketou
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kynuté koláčky staročeské
Jana.Vernerova před 2 minutami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
monikacekcl před 11 minutami
Borůvkový táč
PavelR před 33 minutami
Panenka na žampionech a sušených rajčatech
knihomolka před 38 minutami
Gulášové krůtí plátky na houbách
Jan Nemec před 42 minutami
Panenka plněná nivou a sušenými rajčaty
Grinchch2010 před 46 minutami
Domácí kmínový chleba
jarda.vcela před 1 hodinou
Špagety à la carbonara
iFanoush před 1 hodinou
Vepřová plec na kedlubnách, v pomalém hrnci
radekfiala před 1 hodinou
Grilované krevety
Monkrizova před 1 hodinou
Tématické fráze:
dort s marcipánovým potahem,
dort dvojsrdce,
recept na dvojsrdce,
dvojsrdce recept na korpus,
dorty s marcipánovým potahem,
dorty dvojsrdce,
ořechový dort s marcipánovým potahem,
recept na dort s marcipanovym potahem,
dorty marcipan dvojsrdce,
dvojsrdce recept,
valentynske dorty dvojsrdce,
dvojsrdce,
postup na dort dvojsrdce,
dort dvojsrdce recepty,
korpus dvojsrdce,
recept na dort dvojsrdce,
jak udelat dort dvojsrdce,
jak udelat dort dvojsrdc,
dvojsrdce dort recept,
dorty krémové dvojsrdce
Suroviny:
korpus,
krém,
marcipán
Komentáře (6)