Postup přípravy
Krok 1: Jelikož nemám formu, tak jsem si srdce namalovala na čtvrtku a korpus podle ní vyřízla. Jinak postup na korpusy a krémy najdete u mých dalších receptů, jen bych se opakovala a každý má jinou chuť a svůj oblíbený korpus a krém.
Zveřejněno 9. 12. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dvojsrdce s marcipánovým potahem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZrJR
Moje poznámka
Dvojsrdce s marcipánovým potahem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZrJR
Nejnovější recepty
Květákové rizoto s krevetami a sýrovou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Ruské bifteky
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí stripsy z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 10 hodinami
Salát s hruškou, salátovými lístky, ořechy a balkánským sýrem
Přidáno před 23 hodinami
Kokosový koláč s ořechy a jahodami bez mouky
Přidáno 22. 3. 2025 15:29
Husitská směs
Přidáno 22. 3. 2025 11:04
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Medové kuřecí kousky inspirované Asií
Nelinka2013 před 1 hodinou
Rychlý, jednoduchý jablečný moučník
Jan Nemec před 1 hodinou
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
padydek1 před 1 hodinou
Kuřecí čína
Evajira před 1 hodinou
Americký mrkvový dort se smetanovým krémem
TondaJ před 2 hodinami
Citronová bábovka babeta
padydek1 před 2 hodinami
Mánkova pomazánka z kapřích jiker
Pochopova před 3 hodinami
Buchtičky s krémem
Hejhulka007 před 3 hodinami
Výborná fazolová polévka
Falcone před 4 hodinami
Tématické fráze:
dort s marcipánovým potahem,
dort dvojsrdce,
recept na dvojsrdce,
dvojsrdce recept na korpus,
dorty s marcipánovým potahem,
dorty dvojsrdce,
ořechový dort s marcipánovým potahem,
recept na dort s marcipanovym potahem,
dorty marcipan dvojsrdce,
dvojsrdce recept,
valentynske dorty dvojsrdce,
dvojsrdce,
postup na dort dvojsrdce,
dort dvojsrdce recepty,
korpus dvojsrdce,
recept na dort dvojsrdce,
jak udelat dort dvojsrdce,
jak udelat dort dvojsrdc,
dvojsrdce dort recept,
dorty krémové dvojsrdce
Suroviny:
korpus,
krém,
marcipán
Komentáře (5)