Marcipánové brambory
Recept ještě nebyl hodnocenMarcipánové kuličky z našeho receptu jsou skvělou volbou pro přípravu cukroví na poslední chvíli. Chuť a vůně rumu, máslový kakaový krém a marcipánová potahovací hmota…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 992 kJ / 476 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,00 g |
| Tuky | 22,00 g |
| – nasycené | 1,70 g |
| – nenasycené | 20,20 g |
| –– mononenasycené | 10,20 g |
| –– polynenasycené | 10,00 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 3,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 20 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 60,00 g |
| – cukry | 50,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Marcipánové kuličky z našeho receptu jsou skvělou volbou pro přípravu cukroví na poslední chvíli. Chuť a vůně rumu, máslový kakaový krém a marcipánová potahovací hmota…
Štóla je tradiční vánoční moučník pocházející z Německa, nicméně i u nás získává na oblibě. Kynuté sladké těsto plné sekaných mandlí, rozinek v rumu a kandovaného ovoce…
O DEN DŘÍVE SI UPEČU KORPUSY. OŘECHOVÝ KORPUS POSTUP: Oddělím bílky od žloutků, žloutky ušlehat se 4 lžícemi horké vody a z bílků ušlehat tuhý sníh se 4 lžícemi…
Štola je druh pečeného moučníku patřícího k Vánocům. Má tvar bochníčku, který má připomínat „malého Ježíška zabaleného v plenkách“. Malé štoličky můžeme připravovat i…
I na poslední chvíli můžeme udělat velmi snadno a rychle lahodné marcipánové bonbónky. Připravíme je z dlouhých cukrářských piškotů, lískooříškové pomazánky a marcipánu.…
Bruselské řezy patří mezi oblíbené dezerty, které zaujmou na první pohled svou vrstvenou podobou. Jemné světlé a kakaové těsto doplňuje krémový pudink a lehká šlehačka,…
Jablečný koláč, upečený v dortové formě, voní skořicí, máslem a mandlemi. Je výborný teplý i studený a na řezu vypadá jako zákusek z luxusní kavárny. Stačí ho doplnit…
Typické perníčky známe jako vykrajované tvary, zdobené bílkovou polevou. V tomto receptu však najdeme inspiraci na další způsob pečení perníčků, plnění marcipánem,…
Typické perníčky známe jako vykrajované tvary, zdobené bílkovou polevou. V tomto receptu však najdeme inspiraci na další způsob pečení perníčků, plnění marcipánem,…
Vejce s cukrem ušleháme do husté pěny, přidáme vanilkové aroma, mléko, prášek do pečiva, polohrubou mouku a promícháme. Těsto nalijeme do formy a pečeme v předehřáté…
Osvěžující a lehký jogurtový krém využijete nejen při přípravě dortů. Ozdobit jím můžete třeba cupcakes nebo ovocné poháry. Krém můžete připravit i z čokoládového, nebo…
bílky vyšleháme s cukrem do tuha a pak přidáme vždy jeden žloutek a jednu lžící oleje vyšleháme do husté pěny. lehce vmícháme mouku s práškem do pečiva a kakaem dáme…
Z marcipánové hmoty si utvoříme váleček, nakrájíme si malé kousky a uděláme kuličky. Do kuličky uděláme důlek a vložíme višni, kterou polijeme čokoládovou polevou.
Čistou silikonovou formu na pralinky vložte do mrazničky vychladit. Čokoládu rozmixujte, nebo rozbijte paličkou na maso na malé kousky (bude se pak lépe rozpouštět). …
Nazdobená piškotová roláda v různých provedeních je součástí francouzské vánoční tradice a podle pověsti má znázorňovat keltskou tradici pálení ohňů o zimním slunovratu.…
Vejce s cukrem vyšleháme do pěny, po částech zašleháme olej. Mouku smícháme s práškem a postupně s vodou lehce zamícháme do vaječné pěny. Nalijeme na plech vyložený…
Moučník, který zvládne připravit i začátečník. K odměření surovin budete potřebovat jen hrneček a formu na srnčí hřbet. Těsto dochutí a ovoní kandovaná citrusová kůra.…
Hledáte inspiraci na jednoduché a lahodné cukroví, které můžete připravit na poslední chvíli? Vyzkoušejte tyto výborné nepečené kuličky. Chuť pražených mandlí a…
Ovocné řezy s broskvemi, vlašskými ořechy a pudinkovým krémem jsou dokonalým moučníkem pro sváteční příležitosti. Zdobí je voňavá citronová poleva a voní marcipánem a…
Pečení vánočního perníkového dortu vám provoní celý byt a navodí vánoční atmosféru. Dort je velmi kyprý a šťavnatý, není třeba ho ještě dále zdobit, stačí ho jen…
Kávová zrna jsou oblíbená hlavně díky své výrazné kávové chuti a krémové konzistenci, která skvěle doplňuje sladkou chuť dezertů. Jsou nejen lákavě voňavá, ale také…
Voňavé domácí buchty s překvapením? Ano i takové lze upéct. Základem je klasické kynuté těsto připravené obvyklým způsobem, které uvnitř ukrývá švestku plněnou kouskem…