Roláda s medvědím česnekem a uzeným
Recept ještě nebyl hodnocenTuto netradiční roládu můžeme připravit třeba na jarní svátky. Bramborové těsto vyplníme pestem z medvědího česneku a masovou směsí. Na tu použijeme uvařené uzené maso,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Tuto netradiční roládu můžeme připravit třeba na jarní svátky. Bramborové těsto vyplníme pestem z medvědího česneku a masovou směsí. Na tu použijeme uvařené uzené maso,…
Bohatě nadívané kuře se stane pravidelnou součástí vašich slavnostních obědů. Nadýchaná nádivka je plná kousků masa a svěží díky kopřivám. Celé kuře je pak během pečení…
Krásně vonící nádivka, plná uzeného masa a mladých kopřiv, neodmyslitelně patří k velikonočním svátkům. Podávat ji můžeme jako přílohu, ale také jako samostatný pokrm.…
Šťavnaté vepřové závitky, plněné jarní nádivkou z uzeného masa a špenátu či mangoldu, svojí skvělou chutí potěší všechny milovníky masa. Perfektně se hodí k nedělnímu…
Krásně vonící nádivka, plná uzeného masa a mladých kopřiv, neodmyslitelně patří k velikonočním svátkům. Podávat ji můžeme jako přílohu, ale také jako samostatný pokrm.…
Pokud máte stejně jako kocour Garfield rádi lasagne, vyzkoušejte je v trochu jiném provedení. Se špenátem a uzeným masem. Vrstvy těstovin s jemným bešamelem, skvěle…
Velmi jednoduchá a rychlá příprava této výživné polévky, která zabere jen pár minut, je ideální pro náročné pracovní dny. Vařenou pohanku, špenát a medvědí česnek stačí…
Vydatná zdravá zeleninová večeře ze zapečených cuket nebo oběd z jednoho pekáčku, kde najdeme i kousek dobrého masa. Za půl hodinky máme hotovo a můžeme pro rodinu…
Šťovík roste snad na každé louce a většina z nás jeho nakyslou chuť někdy ochutnala v syrové podobě. Své uplatnění však najde i v teplé kuchyni. Připravte si z něj…
Knedlíky v jakékoliv podobě jsou v naší kuchyni jednou z nejoblíbenějších příloh. Pokud si zrovna netroufáte na kynuté či karlovarské, připravte hrnkové podle tohoto…
Roláda ze šťavnaté krkovice ochucená hořčicí a česnekem, plněná uzeným masem, žampiony a medvědím česnekem skvěle chutná s bramborovou kaší. Medvědí česnek dodává náplni…
Příprava plundrového těsta je sice náročná, ale výsledné dobroty vám vaši námahu rozhodně vynahradí. Plundrové pirohy s náplní z uzeného masa a chuťově výraznějšího sýra…
S přípravou kuřecí rolády se pojí sice pracnější příprava, ale výsledná chuť za to stojí. Vykostěné kuře naplníme směsí mletého hovězího masa, uzeného masa a bylinek.…
Klasickou jarní nádivku můžeme připravit i v zapékacích mističkách, poslouží pak jako skvělá svačinka. Voní po uzeném mase, díky bílkovému sněhu je nadýchaná a svěžest a…
Cuketa je plodina, která je využitelná naslano i nasladko. Dá se nakládat i zamrazit. Bez problémů z ní vytvoříte kompletní oběd. Přesně takové samostatné jídlo, jako…
Zelňáky s uzeným masem na grilu jsou originální pochoutkou, která spojuje tradiční české chutě s letní grilovací atmosférou. Základ tvoří mleté vepřové maso, kysané zelí…
Jemné, smetanově krémové kedlubny s uzeným masem a parmezánem jsou skutečná delikatesa, kterou zvládnete do půl hodiny. Na závěr posypte nasekanou petrželkou a podávejte…
S přicházejícím létem se pojí také sklizeň cuket, které mají v kuchyni opravdu rozličné využití. Cuketová nádivka s uzeným masem je plná chuti a perfektně zasytí. Upéct…
Oblíbenou letní zeleninou je bezesporu cuketa, je nízkokalorická a obsahuje mnoho zdraví prospěšných látek. Využít se dá ve spoustě pokrmů, ať už slaných, nebo sladkých.…
Cuketový nákyp nemusí být pokaždé stejný. Tentokrát přinášíme originální verzi, která osvěží vaše letní menu – lehký, voňavý a plný chutí, které potěší nejen milovníky…
Cukeťák na plech s česnekem, majoránkou, sýrem a uzeninou. Skvělý způsob, jak zužitkovat cuketu ze zahrady a nasytit celou rodinu rychlou a chutnou večeří. Sníh z bílků…
Slaný cuketový koláč je vděčné jídlo, do kterého zužitkujete přebytky úrody ze zahrádky. Jeho příprava není vůbec složitá a jeho výhodou je, že chutná skvěle teplý i…
Plněné žampiony se dají připravit na spoustu různých způsobů a plnit širokou škálou náplní. V tomto receptu použijeme směs se sýrem uzeným masem, takže potěšíme i…
Měkké plátky uzeného masa doplňuje jemná omáčka z brynzy a mléka. Restované zelené fazolky s červenou cibulí dodávají pokrmu svěžest a lehkou křupavost. Podáváme s…