Uzenářský špíz v těstíčku

Iriska Kuchař: Iriska

Jiné maso 2 názory

Suroviny

šunkový salám
vysočina
uzené maso
klobása
žampiony
cibule
paprika čerstvá
koření
vejce
mouka
pivo
provensálské koření
sůl
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Klobásu nakrájíme na kolečka, salámy a zeleninu na větší kousky. Napichujeme střídavě na jehlu a nakonec posypeme jakýmkoliv kořením.

  2. Z vajíčka, mouky, piva, 1 lžičky provensálského koření a soli uděláme těstíčko.

  3. Špízy v něm namočíme a hned smažíme.

  4. Podáváme s opečenými brambory. Můžeme přidat tatarku nebo zeleninový salát.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Uzenářský špíz v těstíčku

Tématické fráze: uzenářské ragú chlebovy spiz uzený špíz recepty z kuřecího masa vtěstičku maso vtesticku špíz vysočina v těstíčku špízy že salámem v těstíčku šunkospíž veprovi spiz v těstíčku uzenářský karbanátky salám vysočina v těstíčku špízy z uzeného sekaný chalupářský řízek uzenáěsky špíz špiz maso uzene klobasa cibule jak se dělá těstičko na špízy masovy spiz repcet sk recept „uzenářský plátek“ chlebovej spiz

Zapomněl/a jsem heslo