Třešňovo-kokosová bublanina
Recept ještě nebyl hodnocenBublanina s ovocem je stálicí mezi moučníky na našich stolech. Nadýchané těsto nese na sobě libovolné ovoce. V tomto případě jsou to vypeckované třešně, které jsou navíc…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 954 kJ / 706 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,00 g |
Tuky | 68,00 g |
– nasycené | 63,00 g |
– nenasycené | 2,30 g |
–– mononenasycené | 2,00 g |
–– polynenasycené | 0,30 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 13,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 28 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 11,00 g |
– cukry | 5,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Bublanina s ovocem je stálicí mezi moučníky na našich stolech. Nadýchané těsto nese na sobě libovolné ovoce. V tomto případě jsou to vypeckované třešně, které jsou navíc…
Vláčné buchty z nadýchaného těsta s lahodným krémem jsou vždy hitem. Máme pro vás recept na moučník, který vás vynese do nebes. Krém příjemně chutná i voní po kokosu a…
Strouhané koláče jsou velmi oblíbené pro svou jednoduchou a rychlou přípravu. Kromě toho jsou velmi vláčné díky množství náplně, nejčastěji tvarohové. Nebojte se…
Strouhané koláče jsou velmi oblíbené pro svou jednoduchou a rychlou přípravu. Kromě toho jsou velmi vláčné díky množství náplně, nejčastěji tvarohové. Nebojte se…
Pokud si rádi dopřejete něco na zub, ale zároveň se snažíte stravovat zdravěji, máme pro vás recept na makovec bez mouky a cukru. Je slazený pouze xylitolem a místo…
Prošívaná deka je klasická buchta, známá díky pěkné tvarohové mřížce. Tento dezert můžeme připravit i v letní verzi tak, že do vzniklé mřížky naskládáme sezónní ovoce,…
Pohoštění z listového těsta je jednoduché a variabilní. Můžeme ho připravit nasladko i naslano, případně nakombinovat více variant, aby si každý našel to své. Skvěle…
Nízkosacharidové Low Carb dezerty se v zásadě neliší od standardních, jen bílou mouku nahradíme mandlovou a kokosovou a použijeme low carb sladidlo. Křehké těsto, náplň…
Nízkosacharidové Low Carb dezerty se v zásadě neliší od standardních, jen bílou mouku nahradíme mandlovou a kokosovou a použijeme low carb sladidlo. Křehké těsto, náplň…
Laskonky patří mezi klasiku našich cukráren. Lehké a křehké cukroví naplněné lahodným krémem. Podle našeho receptu si můžete připravit dokonalé laskonky přímo u vás doma…
Mezi nejoblíbenější snídaně patří bezesporu lívanečky. Připravit je můžete na tisíc způsobů a ať jich nasmažíte kolik chcete, vždy vám nakonec pochybí. Vyzkoušejte tento…
Potěšte své blízké jogurtovou buchtou, která je plná ovoce a bohatě posypaná křupavou drobenkou. Jaké ovoce zvolíte, je jen na vás, skvěle chutná s třešněmi, nebo…
Do nejednoho cukroví patří zapracovat pouze žloutek a zbylé bílky se zatím kupí v ledničce, dokud je nepoužijeme na výrobu jiného cukroví, nebo třeba tohoto chlebíčku.…
Nejprve si připravte formu na bábovku a důkladně ji vymažte máslem. Tato forma má průměr 21 cm. Pokud máte menší, použijte ji.Do mísy od robota dejte máslo, arašídové…
Tvarohové knedlíky zná snad každý, je to jídlo našeho dětství. Meruňkové, jahodové, švestkové, bohatě sypané tvarohem a zakápnuté máslem. Máme pro vás trochu jiný recept…
Snadné sušenky mohou během pár chvil potěšit mlsné jazýčky u vás doma. Máslové těsto je doplněno kokosem a po vytvarování na požadované tvary potřeno vajíčkem a posypáno…
Pokud máte rádi sladké snídaně, jsou lívance skvělou volbou. V nekynuté verzi je připravíte během chvilky. V tomto receptu použijeme kokosovou mouku, jsou tedy bez lepku…
Do misky nasypte mouku, kakao, prášek do pečiva a sůl. Suchou směs promíchejte.Připravte podmáslí a k němu přidejte barvivo. Barvivo v podmáslí důkladně promíchejte.Do…
Pokud nemáme cukrový sirup, tak ho připravíme tak, že krátce svaříme stejné váhové množství vody a cukru a necháme vychladnout. (Doporučuji udělat více, třeba z 300 g…
Křupavý rebarborový crumble je ideálním letním dezertem. Příjemně sladkou chuť mu dodává drobenka z ovesných vloček, kokosové a špaldové mouky, oslazená čekankovým…
Kokosovou mouku, tvaroh, vejce, pyré, zeleninu a sůl rozmícháme v odměrce, necháme pár minut bobtnat a pak vyšleháme metličkou, nejlépe tyčového mixéru.Přidáme sodu,…
Všechny sypké suroviny promícháme v hlubší míse. Přidáme citronovou šťávu a olej a po částech přidáváme vodu a šlehačem vypracujeme středně husté těsto (nesmí téct).…
Dvoubarevná bublanina bez lepku, mléka a vajec je ideálním dezertem pro všechny, kteří hledají chutnou a zdravou alternativu ke klasickým moučníkům. Přestože je…
Snadné kakaové bábovičky zvládnete připravit během chvilky a jsou zcela bez cukru. Ten je nahrazen v současnosti velmi populárním xylitolem. Místo klasické mouky je v…