Bramborové knedlíky s uzenou směsí
Recept ještě nebyl hodnocenBramborové knedlíky, plněné uzeným masem, jsou oblíbenou pochoutkou. Příprava sice zabere více času, ale výsledek za to rozhodně stojí. Knedlíky můžete podávat s dušeným…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Bramborové knedlíky, plněné uzeným masem, jsou oblíbenou pochoutkou. Příprava sice zabere více času, ale výsledek za to rozhodně stojí. Knedlíky můžete podávat s dušeným…
Bramborové knedlíky, plněné uzeným masem, jsou oblíbenou pochoutkou. Příprava sice zabere více času, ale výsledek za to rozhodně stojí. Knedlíky můžete podávat s dušeným…
Z bílků ušleháme tuhý sníh, přidáme cukr a vše ostatní.Upečeme. Peču na 200 stupních v elektrické troubě a vytahuji, když je vrch mírně narůžovělý.Uvaříme puding, po…
V rendlíku rozehřejeme máslo, přidejte odměřený cukr, vodu, kakao a směs 5 minut prudce vařte. Po odstavení odlijte necelý hrnek sladkého základu stranou a zbytek…
Utřeme žloutky s cukrem,přidáme kakao,mouku a vmícháme sníh z bílků.Upečeme ve vymazané a moukou vysypané dortové formě. Ze 30 g másla a 30 g mouky uděláme světlou jíšku…
Utřeme žloutky s cukrem,přidáme kakao,mouku a vmícháme sníh z bílků.Upečeme ve vymazané a moukou vysypané dortové formě. Ze 30 g másla a 30 g mouky uděláme světlou jíšku…
Žloutky ušlehejte s oběma cukry. Poté postupně přidejte olej, vaječňák, mouku a prášek do pečiva. Nakonec opatrně vmícháme ušlehané bílky. Formu si vymažte tukem či…
Do širšího, hlubšího hrnce dáme vařit vodu. Hrnky ve kterých budeme vařit knedlíky vyložíme mikrotenovými sáčky. V hlubší misce v mléce, nebo smetaně vidličkou…
Do širšího, hlubšího hrnce dáme vařit vodu. Hrnky ve kterých budeme vařit knedlíky vyložíme mikrotenovými sáčky. V hlubší misce v mléce, nebo smetaně vidličkou…
Do širšího, hlubšího hrnce dáme vařit vodu. Hrnky ve kterých budeme vařit knedlíky vyložíme mikrotenovými sáčky. V hlubší misce v mléce, nebo smetaně vidličkou…
Do širšího, hlubšího hrnce dáme vařit vodu. Hrnky ve kterých budeme vařit knedlíky vyložíme mikrotenovými sáčky. V hlubší misce v mléce, nebo smetaně vidličkou…
Do širšího, hlubšího hrnce dáme vařit vodu. Hrnky ve kterých budeme vařit knedlíky vyložíme mikrotenovými sáčky. V hlubší misce v mléce, nebo smetaně vidličkou…
Mramorová bábovka - sladká delikatesa, která okouzlí nejen svým vzhledem, ale také lahodnou kombinací vanilkového a čokoládového těsta. Jednoduchý hrníčkový recept,…
Sezona letního ovoce si žádá pravidelný příděl sladkých ovocných knedlíků. O svůj recept na lahodné tvarohové knedlíky plněné třeba jahodami či meruňkami se podělil sám…
Bábovky řadíme mezi sváteční moučníky na našich stolech. Avšak i ve všední den si jistě rádi pochutnáte s rodinou na sladkém. Tuto bábovku zvláční zakysaná smetana a…
Luxusní makové řezy podle našeho receptu ohromí každého, ne jen toho, kdo má rád mák. Na základu těsta leží vrstva makové náplně s vanilkovým pudinkem a rozinkami. Celé…
Mezi jeden z tradičních českých moučníků patří snad všemi oblíbené hraběnčiny řezy. Moučník s aristokratickým názvem, skládající se ze čtyř vrstev, křehkého těsta,…
Pokud máte rádi škvarky, tyhle kynuté placičky si určitě oblíbíte. K výrobě postačí pár surovin, které má obvykle každý doma a trocha času. Škvarkové placky jsou…
Koláč je velmi jednoduchý a chutný, od bublanin se liší tím, že se těsto nešlehá do pěny. Drobenka se na povrchu úplně rozpustí a vytvoří výbornou křupavou krustu. Koláč…
Koláč je velmi jednoduchý a chutný, od bublanin se liší tím, že se těsto nešlehá do pěny. Drobenka se na povrchu úplně rozpustí a vytvoří výbornou křupavou krustu. Koláč…
Šťavnaté broskve, nadýchané jogurtové těsto a voňavá máslová drobenka – tento broskvový koláč je dokonalým letním moučníkem ke kávě i na piknik. Využijte sezónu broskví…
Milujete vůni perníčků? Potom si zamilujete i tuto perníkovou buchtu na plech. V receptu je použita celozrnná žitná mouka, díky které je moučník zdravější a vláčnější.…
Zapneme troubu na 180°C, pekáček (23x 20) vyložíme papírem na pečení a připravíme drobenku. Ve větší misce smícháme mouku s cukrem, kůrou a práškem. V menší misce…