Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nudle rýžové - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Rychlé teriyaki

Rychlé teriyaki

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Rychlý pokrm z kuřecího masa a brokolice na asijský způsob potěší snadnou a rychlou přípravou a zajímavou chutí. Nudle s masem a brokolicí spojíme zálivkou a podáváme…

poslirecept

30 min

Rýžové nudle s kuřecím masem

Rýžové nudle s kuřecím masem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Výborné jídlo inspirované asijskou kuchyní připravíme během chvíle. Rýžové nudle, kuřecí maso, houby a smaženou zeleninu doplňuje výrazná omáčka, kterou zahustíme…

ZuzkaPa

45 min

Pho

Pho

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Kosti vepřové, hovězí, kuřecí skelety nebo i kachní, krůtí - prostě kosti dát do studené vody a vařit na nízkém plameni. Na indukci na 3.Kus zázvoru, 3 cardamomy, cca 5…

Pho Ga - vietnamská kuřecí polévka

Pho Ga - vietnamská kuřecí polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Ve Vietnamu se polévka Pho často podává k snídani, aby se dobře odstartoval den. Pokud pro vás tato představa není příliš lákavá, klidně si tuto voňavou polévku dejte k…

Pho Ga čili kuřecí Pho

Pho Ga čili kuřecí Pho

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Připravíme vývar. Proprané hřbety dáme do vody, přidáme pokrájenou mrkev a cibuli i se slupkou. Přivedeme k varu, pak snížíme teplotu a zakryjeme. Necháme mírně…

mojetara

245 min

Rýžové nudle s tofu

Rýžové nudle s tofu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Do misky dáme tofu a namočíme ho do sojové omáčky. Potom osmažíme na pánvi zázvor a česnek, přidáme tofu a chvíli smažíme.Přidáme směs čínské zeleniny a krátce…

david.jilek

30 min

Bajecna cina z ryzovych nudli

Bajecna cina z ryzovych nudli

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Veprove maso si nakrajime na mensi nudlicky, pokapeme sojovkou a nechame chvilku odlezet. Mezitim si nakrajime cibuli na pulmesicky. Do panve wok si dame trosku oleje a…

indulina28

30 min

Pho bo tai  ( Phở bò tái )

Pho bo tai ( Phở bò tái )

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Nejprve k vývaru, ten je samozřejmě nejdůležitější na celé polévce. Každý ví, že čím déle se vývar připravuje, tím je lepší. Takže nespěchat, kdo má pomalý hrnec má…

1 2 3 4 5

Naposledy jste si prohlédli