Shirataki nudle s kuřecím masem, brokolicí a mrkví
Recept ještě nebyl hodnocenKuřecí maso nakrájíme na nudličky a naložíme do koření a oliv. oleje min. na 1/2 hod. (ideálně 1 den předem). Zeleninu očistíme a nakrájíme - mrkev na kolečka, brokolici…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 104 kJ / 25 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,20 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 3,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Kuřecí maso nakrájíme na nudličky a naložíme do koření a oliv. oleje min. na 1/2 hod. (ideálně 1 den předem). Zeleninu očistíme a nakrájíme - mrkev na kolečka, brokolici…
Shirataki nudle slijeme a důkladně propláchneme teplou vodou. Na rozpáleném oleji krátce orestujeme nastrouhaný zázvor. Přidáme čínskou zeleninovou směs a uvařené sojové…
Pokud jste někdy ochutnali špatně připravené nudle shirataki, seberte odvahu a dejte jim ještě jednou šanci. Zkuste to podle našeho receptu. Budou o tisíc procent…
Telacinu pokrajame na pruzky. Panvicu rozohrejeme a nakvapkame na nu olej..servitkou rozotrieme po ploche, kde budeme maso opekat. Pruzky poukladame a z obidvoch stran…
Shirataki nudle slijeme a důkladně propláchneme teplou vodou. Na rozpáleném oleji krátce orestujeme drobně nakrájenou jarní cibulku. Přidáme nahrubo nakrájené zelené…
Krůtí prsa očistíme a nakrájíme na kousky. Vložíme na pánev a přidáme vybrané koření. Jakmile se maso zatáhne, přidáme zeleninu a společně dusíme doměkka přibližně 7…
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 22. 4. 2024 12:44
Jak na domácí popcorn? Příprava zabere pár minut a díky přepuštěnému máslu zůstane křupavý i po ochucení
Liptovské droby: Křupavou klobásku z brambor zjemní škvarky a navoní majoránka. Dobrota z podhůří Tater je jednoduchá, a přitom levná
Mini karbanátky frikadely jsou nejlepší z vepřového a hovězího masa. Pikantní chuť dodá hořčice, muškátový oříšek je krásně ovoní