Rybí filé na pórku a paprikách
Recept ještě nebyl hodnocenFilé po obou stranách osolíme, poprášíme paprikou, zakápneme citronovou šťávou a necháme mírně povolit.Zeleninu očistíme a nakrájíme. Cibuli na jemné céčka a pórek na…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Filé po obou stranách osolíme, poprášíme paprikou, zakápneme citronovou šťávou a necháme mírně povolit.Zeleninu očistíme a nakrájíme. Cibuli na jemné céčka a pórek na…
Česnek a zázvor do těstíčka prolisujeme, dohromady asi půl lžičky.Květákové růžičky povaříme 4 minuty na skus, ihned zchladíme a necháme na sítu oschnout. Zázvor, česnek…
Všechny přísady marinády smícháme, přidáme očištěná a osušena kuřecí prsa, promícháme a necháme při pokojové teplotě 1 hodinu marinovat.Na pánvi rozpálíme olivový olej a…
Kuřecí řízky nikdy nemyjeme, pouze osušíme, a lehce osolíme, nakrájíme na plátky, potřeme marinádou smíchanou ze všech uvedených ingrediencí a necháme v uzavřené misce…
Cibuli, česnek a bramboru oloupeme. Cibule nakrájíme na tenké půlměsíčky, česnek na tenké plátky a bramboru protlačíme kulatým kráječem na zeleninu.Sýr nastrouháme na…
Máte chuť zpestřit si jídelníček netradičním receptem? S touto pikantní směsí z kuřecího masa, zeleniny a omáček, typických pro asijskou kuchyni ucítíte vůni exotiky i…
Do uzavíratelné misky 600 ml dáme jogurt, sůl, pepř a přidáme nakrájené maso na velikost soust. Dobře promícháme a necháme klidně přes noc v lednici nebo alespoň 1…
Máte chuť na něco netradičního? Vyzkoušejte tyto marinované krevety připravené na avokádovém oleji a zalité kokosovým krémem. Všechny chutě se v tomto jídle skvěle spojí…
Zeleninová směs má v naší kuchyni velmi široké možnosti uplatnění. Můžeme jí podávat s přílohou jako hlavní jídlo nebo jí použít jako základ pod maso. Zcela jistě jí…
Pikantní polévka potěší milovníky chilli. Krémová po světlé jíšce, ozdobená zelenou cibulkou a sladce pálivá po omáčce. Kuřecí maso pak dodá bílkoviny a zasytí. Zkuste…
Připadá vám květák příliš obyčejný? Upečte si ho s pikantní chilli omáčkou. Společně s bramborem vytvoříte nevšední pikantní pokrm, který zajisté zařadíte do svého…
Pokud potřebujete efektní pohoštění pro rodinnou oslavu nebo setkání s přáteli, můžete zkusit tyto "tlamičky" z listového těsta. Chutná náplň, křupavé těsto, trochu…
Lilek je jednou ze zajímavých druhů zeleniny. Jeho přípravu nesmíme podcenit, aby nezhořkl. V tomto receptu jej necháme vypotit a poté orestujeme na pánvi. Doplníme ho…
Gyóza knedlíčky, pocházející z Japonska, jsou malé masové taštičky plněné různými ingrediencemi, jako je mleté vepřové maso, zelenina a koření. Tradičně se smaží na…
Skvělými domácími rybími burgery s hranolkami potěšíte úplně celou rodinu. Vynikající rybí placičky připravíte velmi snadno a pak už stačí všechny ingredience jen hezky…
Všechny suroviny na zálivku pořádně prošleháme na hladkou emulzi a odložíme. Listy salátu umyjeme a osušíme.Do každého kloboučku dáme kostku sýru a zabalíme do slaniny…
Báječný podzimní salát z pečené červené řepy s mandlemi jistě pro svoji výbornou chuť nezklame. Podává se samostatně a nebo se dá použít i jako příloha k masu.