Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vařené hovězí s kapary, remuládou a bramborami

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 10 min Doba přípravy: 10 min + doba uležení v chladničce

10 min (10 min příprava, + doba uležení v chladničce)

11. 2. 2022 21:57

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Nutriční hodnoty

Energie3 740 kJ / 894 kcal
Bílkoviny5,48 g
Tuky92,71 g
Vláknina0,73 g
Cholesterol 166 mg
Sodík 1,47 g
Sůl3,60 g
Sacharidy9,03 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Je to takové oprášené retro jídlo, které se normálně podávalo v restauracích. Tenkrát s tatarskou omáčkou, je jen lehce vylepšené. Ale někdy, když nemáte chuť na rajskou a maso z polévky zůstane, je to příjemná změna.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

12. 2. 2022 10:50

:-)<3<3<3opět skvělý recept i fotečka :-K

RubyRom RubyRom

12. 2. 2022 07:09

Tuhle remuládu budu muset vyzkoušet. To se mi moc líbí. Děkuji za recept :-K Dávám 5 bodů.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: maso vařené, majonéza, smetana zakysaná, hořčice, kapary, omáčka chilli sladká, šťáva citronová, cibulka jarní, sůl, pepř, cukr

TopRecepty.cz

Vařené hovězí s kapary, remuládou a bramborami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9RMB