Suroviny
Porce: 6-7
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 092 kJ / 1 695 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 236,85 g |
Tuky | 65,59 g |
Vláknina | 12,90 g |
Cholesterol | 517 mg |
Sodík | 3,33 g |
Sůl | 7,85 g |
Sacharidy | 34,09 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní "papiňáková" vepřová roláda v alobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0OD5
Moje poznámka
Pikantní "papiňáková" vepřová roláda v alobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0OD5
Nejnovější recepty
Skotský pudink s rebarborou
Přidáno před 7 hodinami
Nudle s mákem a rebarborou
Přidáno před 9 hodinami
Hermelín s rebarborovo-cibulovou směsí
Přidáno před 9 hodinami
Lasagne s květákem a mrkví
Přidáno před 9 hodinami
Korejské stir-fry z mletého masa a cukety
Přidáno před 10 hodinami
Tartaletky s čokoládovou náplní a ovocem
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice zapečená s česnekem a dvěma druhy sýru
Bretik před 5 hodinami
Chřest v jemné omáčce se zeleným pepřem
Povar-Kuzmicz před 6 hodinami
Vepřové nudličky se žampiony v pikantní omáčce
Sassa před 7 hodinami
Nepečený piškotový dort s ovocem a zakysanou smetanou
Wizulle před 9 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
lucyjezdikova před 9 hodinami
Salát z ředkviček
faluska před 16 hodinami
Chlebová polévka
faluska před 16 hodinami
Buchtičky s vanilkovým krémem jako od babičky
Martina.j před 16 hodinami
Děrovaná buchta
sarkahumlova před 17 hodinami
Pikant zelí s klobásou
MilosCz před 17 hodinami
Tématické fráze:
vepřová roláda pečená v alobalu,
jak naporcovat maso na roládu,
masová roláda v alobalu,
kuřecí roláda v alobalu,
vepřová roláda,
hovězí rolada v alobalu,
pecena rolada v alobalu,
nejlepší kuřecí roláda,
vepřová roláda z kýty,
skvělá vepřová roláda,
jak vytvorit plat masa na roladu,
plat na veprovou roladu,
rolada pecena v alobalu,
rolada z veprovych rizku,
nápln do vepřové rolády,
jak pracovat s papinakem,
jak naporcovat kytu na roladu,
vepřové roláda pečená v alobalu,
epřová roláda,
veprova rolada jak naporcovat maso
Suroviny:
kýta vepřová,
sýr niva,
marmeláda rybízová,
omáčka chilli sladká,
cibule,
rajče cherry,
máslo,
sůl,
pepř mletý,
režná nit,
alobal,
voda
Komentáře (21)
Ještě jednou i za bodíky díky