Vepřové plátky v hořčici
Recept ještě nebyl hodnocenV tomto receptu se skrývá šťavnaté vepřové maso, které se rozplývá na jazyku, s cibulí a pikantní stopou hořčice. Vyzkoušejte snadný a velmi chutný pokrm, který si jistě…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 472 kJ / 113 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 21,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 3,20 g |
– nasycené | 0,77 g |
– nenasycené | 1,62 g |
–– mononenasycené | 1,36 g |
–– polynenasycené | 0,26 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 40 mg |
Sodík | 52 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
V tomto receptu se skrývá šťavnaté vepřové maso, které se rozplývá na jazyku, s cibulí a pikantní stopou hořčice. Vyzkoušejte snadný a velmi chutný pokrm, který si jistě…
Velmi jednoduchý recept, kde žampiony dokonale ochutí maso i omáčku a dají tak základ rychlému obědu či večeři. Pokud k přípravě použijete tlakový hrnec, jídlo bude do…
Jen málokterá surovina má v kuchyni tak široký záběr jako právě vepřová plec. Je vhodná snad na všechny kulinářské úpravy, na vaření, dušení, pečení i smažení. Proto…
Plátky masa nenaklepáváme, jen osolíme a opepříme z obou stran. Na malé troše oleje maso opečeme z obou stran cca do medium. Hotové vyjmeme, přebytečný tuk slijeme a v…
Maso nakrájet na plátky, naklepat, osolit, opepřit a v tlakovém hrnci opéct na oleji (Omega) a vyndat.Do výpeku dát zeleninu včetně cibule nakrájené na kostičky a smažit…
Hledáte recept na výborný nedělní oběd pro celou rodinu? Připravte si tradiční roládu z vepřového masa podle našeho receptu. Je to klasika, která nikdy nezklame. Uvnitř…
Vepřové plátky naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Poklademe anglickou slaninou a kysaným zelím, které jsme propláchli a vymačkali.Maso stočíme do roládky a…
Vynikající a jednoduchý pokrm z plátků masa, které zůstanou po upečení šťavnaté a rozplývající se na jazyku. Pokud je budete podávat s jemnou bramborovou kaší, stanou se…
Vepřové plátky naklepeme do široka, osolíme, položíme plátek anglické slaniny a na to po kousku vařeného vejce, okurky, špalíček uzeniny nebo kousek párku, slaninu a…
Maso omyjeme, osušíme a z obou stran osolíme. Pekáček vylijeme olejem. Pórek nakrájíme na půlkolečka.Maso vyskládáme do pekáčku, pokapeme olejem a hustě zasypeme pórkem.…
Na oleji osmahneme cibuli dorůžova, plátky mírně naklepeme, osolíme, opepříme a restujeme z obou stran na cibuli.Přidáme na proužky nakrájenou hlívu, sladkou papriku,…
Nejdřív nachystáme alobal na měšce - cca 20x20 cm, ve dvojité vrstvě na každý měšec.Vepřové plátky lehce osolíme a opepříme. Krůtí prsa nakrájíme na kousky a na chvíli…
V hrnci rozehřejeme olej, na něm necháme zesklovatět na kostičky nakrájenou cibuli.Vložíme osolené a opepřené vepřové plátky masa, zprudka opečeme z obou stran.Mrkev,…
Nejdříve si osmažíme nakrájenou cibuli dorůžova a odstavíme ji. Maso si naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme česnekem a na jedné lžičce tuku osmažíme z obou stran cca 6…
Plátky lehce naklepeme a nařízneme. Smícháme část šťávy z pomeranče, koření a trochu oleje. Částí směsi lehce potřeme plátky. Brambory nakrájíme na třetiny a rovněž…
Kombinace masa a piva funguje prostě skvěle. Ať už masový pokrm pivem zapijete pro lepší trávení nebo pivo zakomponujete rovnou do jeho přípravy. Nejčastěji se kombinuje…
Na zpěněné cibuli osmahneme osolené, opepřené plátky masa. Podlijeme vývarem( může být z kostky), přidáme hořčici a dusíme. Měkké maso vyjmeme, štávu vydusíme,…
Plátky masa nenaklepáváme, jen potřeme lehounce olejem a necháme uložené přes noc v chladu. Osolíme je, lehce opepříme a opečeme na další trošce oleje na pánvi.…
Na kastrole rozpálíme v poměru1:1 máslo a olivový olej, a orestujeme nahrubo nakrájenou cibuli dozlatova. Vyndáme ji na talíř a na tuku zprudka opečeme maso posypané…
Mražené houby je ideální použít jako základ pro přípravu dušeného masa. V tom případě není nutné je zcela rozmrazovat, stačí je lehce povolit, aby se na maso…
Osmahneme cibuli, jakmile se trochu zatáhne, přidáme nakrájený špek, poté osolené a opepřené maso (nesolíme tolik, protože špek je sám o sobě slaný). Až se zatáhne maso,…
Plátky kýty naklepeme a mírně osolíme. Olej s hořčicí a pepřem našleháme a vložíme do něj plátky masa. Necháme aspoň 2 hodiny uležet. Pak dáme na pekáček s veškerou…
Vepřové plátky osolíme, okořeníme a dáme na dno pekáčku. Zeleninu nakrájíme na nudličky a naklademe na maso. Zalijeme naloženými kapiemi i s lákem. Podlijeme cca 1…
Vepřové libové plátky (jako na řízky, nebo vykoštěné kotlety) osolíme, opepříme a vložíme na plátky (kolečka) cibule do sádlem vymazané nebo olejem vytřené zapékací mísy…
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Přidáno 26. 4. 2024 11:10
Přidáno 26. 4. 2024 10:25
Přidáno 26. 4. 2024 09:32
Košíčky Izidor: Oblíbený dezert jako vánoční cukroví je naplněný lahodným čokoládovým krémem a jemně voní rumem
Maďarská specialita: Brašovské maso voní paprikou, snadno se připravuje a se smaženými bramborami dokonale zasytí
Křupavé cuketové hranolky s parmezánem zpestří každé grilování i letní párty. Zachutnají i dětem