Hovězí plátky ve vlastní šťávě
Recept ještě nebyl hodnocenKvalitní hovězí maso nepotřebuje žádnou složitou přípravu ani hromadu dalších přísad. Dáte-li si záležet, odmění se vám lahodnou chutí. V jednoduchosti je krása, tím se…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 422 kJ / 101 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 22,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 1,30 g |
– nasycené | 0,58 g |
– nenasycené | 0,59 g |
–– mononenasycené | 0,54 g |
–– polynenasycené | 0,05 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 47 mg |
Sodík | 47 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Kvalitní hovězí maso nepotřebuje žádnou složitou přípravu ani hromadu dalších přísad. Dáte-li si záležet, odmění se vám lahodnou chutí. V jednoduchosti je krása, tím se…
Španělský ptáček s rýží a omáčkou je jedním z klasických a oblíbených jídel české kuchyně. Plátky zpravidla hovězího masa jsou plněny vajíčkem, okurkou, špekem a v tomto…
Plátky masa lehce naklepeme a obalíme v mouce.Oloupanou cibuli nakrájíme nahrubo a vhodíme na rozehřátý olej. Když se cibule začne barvit dozlatova, přidáme k ní…
Šťavnaté, dobře kořeněné plátky hovězího masa v omáčce připravené z cibulového základu, hořčice a vývaru jsou ideálním jídlem na nedělní oběd. I když příprava trvá…
Na oleji restujeme cibuli do skoro hněda. Pak přidáme plátky masa, předem osolené a opepřené. Zprudka osmahneme a podlijeme vodou. Dusíme do měkka. Až je maso měkké,…
Plátky masa z obou stran naklepeme, osolíme, opepříme, poklademe nakrájeným česnekem, slaninou a stočíme v závitky. Závitky upevníme jehlou nebo nití.Na oleji osmažíme…
Na sádle osmažíme pokrájenou cibuli, na kterou vložíme omyté a trochu naklepané hovězí plátky.Přidáme na kousky nakrájenou papriku a podlijeme vodou.Vhodíme nové koření,…
Plátky masa naklepeme, osolíme a opepříme - okraje nenařezáváme! Mleté maso si v misce pečlivě smícháme s vínem, jemně nakrájenou cibulí a česnekem, kořením a troškou…
Plátky masa lehce naklepeme, osolíme a opepříme. Každý plátek potřeme hořčicí a obalíme v mouce. Cibuli opečeme na sádle dozlatova a nakonec necháme rozvonět česnek…
Omyté hovězí plátky naklepeme. V pánvi na dušení rozehřejeme olej a plátky na něm z jedné strany opečeme. Poté je osolíme, opepříme a přiklopíme poklicí. Plátky pustí…
V kastrole si rozehřejeme olej. Zpěníme cibulku přidáme hořčici, pepř, nové koření, sůl, bobkový list, půl lžíce cukru, půl lžíce citonové šťávy a půl lžíce octa. Trochu…
Hovězí plátky si jen zlehka naklepeme ( neklepeme je do tenka ), osolíme, opepříme, posypeme provensálským kořením.Cibuli si oloupeme a nakrájíme na jemno.V kastrolu si…
Plátky masa naklepeme, osolíme a potřeme bílým jogurtem z obou stran. Rozválíme kukuřičné lupínky a řízek v nich obalíme, dále smažíme podle zvyku. Jako přílohu podáváme…
Hovězí plátky naklepeme, nařízneme okraje, opepříme a potřeme olivovým olejem. Necháme odležet několik hodin nebo do druhého dne v chladu. Nejméně hodinu před tepelnou…
Hovezi platky naklepeme, osolime a zlehka poprasime moukou. Na oleji prudceji opeceme, pote snizime ohen a pod poklickou dusime temer do mekka (doba zalezi na kvalite…
Maso naklepeme, osolíme, opepříme, pomažeme hořčicí a česnekovou pastou. Poklademe plátky slaniny.V misce uděláme náplň. Vnitřek vinné klobásy vymačkáme ze střívka,…
Osmahneme si cibulku jemne dohneda, pridame hovezi nakrajene na platky, osolime, opeprime, podlijeme trochou vody, dusime do mekka. Az je maso mekke, pridame nakrajeny…
Plátky hovězího masa omyjeme a naklepeme. Pořádně nasolíme a opepříme.Smícháme ingredience na marinádu. Připravené maso vložíme do marinády a dáme na noc uležet v…
Plátky hovězího masa naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Na každý plátek dáme 1 širší špalíček celeru, 2 proužky z červené kapie a srolujeme maso do roládky.…
Na pánvi osmahneme na troše olivového oleje zprudka hovězí na nudličky. Přidáme curry pastu, omáčku a podlejeme pom. džusem, provaříme- zredukujeme omáčku až zhoustne.…
Hovězí plátky omyjeme, po stranách nařízneme a z obou stran osolíme a posypeme sladkou mletou paprikou. Papriky nakrájíme na proužky.V kastrolu vhodném do trouby…
Zeleninu ocistime….ten dumbier sa najlepsie osupe hranou cajovej lyzicky…..ide to uplne super a cisto. Mrkvu nakrajame na velkost a hrubku zapalky, dumbier nasekame na…
Hovězí plátky z obou stran osolíme a poprášíme moukou. Cuketu nastruháme nahrubo, pórek nakrájíme na půlkolečka.Na olivovém oleji zpěníme pórek a přidáme hovězí plátky,…
maso pokrajame na tenke rezance. sojovu omacku, cili olej, tamarindovu pastu, palmovy cukor a cesnak zmiesame a namarinujeme tym maso...marinujeme najmenej 1 hodinu. vo…