Langoše 2

toprecepty.cz Kuchař:

Předkrmy 11 názorů

56

Suroviny

1 kg hladké mouky
1 bílý jogurt
1/2 l mléka
5 dkg droždí
1 lžíce soli
1 lžíce jedlé sody
1 lžíce oleje
Recept si zatím oblíbilo 6 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Vše smícháme droždí rozdrobit. Dát do velkého sáčku, který jsme předem vymastili olejem. Necháme v lednici 24 hodin.

  2. Druhý den tvarujeme prsty a smažíme v rozpáleném oleji. Potíráme česnekovou směsí, posypeme sýrovou a eventuelně kečupem dle chuti.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 19 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Langoše 2

  • monikaK monikaK

    a já pořád,co bych dnes udělala k večeři - langoše:-!:yes:

    Odpovědět

  • zuzka zuzka(neregistrovaná)

    Chtěla bych se zeptat kolik langošů se dá asi tak udělat z jedné dávky.Děkuji :-)

    Odpovědět

  • růžena černá růžena černá(neregistrovaný)

    :yes::yes::yes:Miluju langošeee....

    Odpovědět

  • Danuse Danuse

    Tohle je náš nejoblíbenější recept na langoše.Těsto je zajímavé tím,že vydrží v lednici i několik dnů a pořád kyne a langoše jsou výborné.Z těsta jde i péci pizzu.:yes::-p:-p::-)))

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova

    Jani, vzhledem k tomu, že vidím, že je tam půl litru mléka, řekla bych že malý bílý jogurt by měl stačit. Jinak si ještě najdi "Langoše z kyšky," nebo tak nějak, ty jsou hodně podobné;-)http://www.toprecepty.cz/recept/2999-langose-z-kys...

    Odpovědět

  • Kutačová Jana Kutačová Jana(neregistrovaná)

    Receptík se mi moc líbí,jen bych chtěla vědět jak velký je ten jogurt.Děkuji

    Odpovědět

  • lari lari(neregistrovaný)

    Jsem delala taky langoše podle vašeho receptu a jsou vyborne.:-p ja je mam moc rada :-p muzu je mit kazdy druhy den me vubec ne vadi :-D

    Odpovědět

  • tejaja tejaja(moderátorka)

    Pre lenka-m : Ja viem, kto vložil recept:-) A to je na langošoch práve najlepšie, že máš celú pusu zamazanú od kečupu . Maďari ich robia super, ale aj u nás majú veľkosť asi tak na tanier:-)

    Odpovědět

  • lenka-m lenka-m

    Pro tejaja : Já je dělám shválně takhle velké. Mě se nelíbí ty obrovské. Špatně se drží v ruce. Nebyl ovšem celý silný. Těsto dělalo krásné bubliny, takže místy bylo slabé. Jinak recept je z Toprecepty.

    Odpovědět

  • tejaja tejaja(moderátorka)

    Nejako sa mi tie langoše na obrázku zdajú malé:-D Langoš musí bať vyťahaný tak, aby ku krajom bol hrubší, ale v strede musí byť tenulinký:-D

    Odpovědět

  • lenka-m lenka-m

    Langoše jsou výborné. Těsto v pytlíku krásně kynulo, musela jsem pytlík propíchnout na několika místech, jinak by praskl.

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo