Vepřové plátky na leču

Johanka128 Kuchařka: Johanka128

2 porce Vepřové maso 0 názorů

Suroviny

4 vepřové plátky (nejlépe kotleta)
pórek
olivový olej
sůl
330 g sklenice zavařeného leča
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Maso omyjeme, osušíme a z obou stran osolíme. Pekáček vylijeme olejem. Pórek nakrájíme na půlkolečka.

  2. Maso vyskládáme do pekáčku, pokapeme olejem a hustě zasypeme pórkem. Pekáček přikryjeme víkem.

  3. Dáme do trouby vyhřáté na cca 200 stupňů na 15-20 minut.

  4. Po 15-20 minutách maso obrátíme a zalijeme lečem. Opět přiklopíme víko a pečeme, až je maso měkké. Občas podle potřeby maso obrátíme, případně dolijeme trochu vody, aby se nepřipeklo.

  5. Podáváme s rýží nebo brambory.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 278 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Vepřové plátky na leču

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: vepřové plátky vepřové plátky s lečem vepřové na leču vepřové maso na leču vepřové kotlety na leču maso na leču vepřové plátky recept veprovy platek na lecu vepřové plátky recepty plátky na leču vepřová kotleta na leču vepřové plátky s s lečem vepřový plátek s lecem kotlety na leču vepřové maso v leču vepřový plátek na na leču vepřový plátek v leču recept veprove platky plátek na leču recept na vepřove platky

Zapomněl/a jsem heslo