Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Suroviny pro 3

3

Nutriční hodnoty

Energie4 774 kJ / 1 141 kcal
Bílkoviny29,36 g
Tuky91,84 g
Vláknina4,70 g
Cholesterol 349 mg
Sodík 1,13 g
Sůl2,77 g
Sacharidy46,94 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Běžné jídlo v jídelnách a meníčkových restauracích. Podobně je uvedené i v Recepturách teplých pokrmů.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Merylas

24. 10. 2010 22:04

Eli, tak snad nezalituješ, že jsi ten bod už dopředu dala:-8:-K

Eliza

21. 10. 2010 22:19

Já miluju, když někdo prozradí, jak se vaří v restauracích...:yes:, třeba i klasická jídla. Ale zdá se mi, že tohle jsem ještě neochutnala, tak co nejdřív a ráda připravím. Jsem sice lehce protivná, že plánuju jídelníček...:-D (žert, haha), ale zařadím co nejdříve v příštím týdnu. Ď. za recept, je krásný. Bod klidně dopředu...;-)

Merylas

21. 10. 2010 22:09

Ještě jednou všem děkuji, budu moc ráda, když třeba vyzkoušíte.:-K

Patricie

21. 10. 2010 21:51

:-KKrásná fotka:yes::yes:+

misza

21. 10. 2010 21:03

Nádhera:-p Fotky i recept:-*:yes:+15

mysulka

21. 10. 2010 17:43

:-p moc pěkné:yes::yes::-K

HankaPu

21. 10. 2010 16:51

Maruško, nádhera:yes: a máš 12, bodík i za ty krásné fotky:yes::yes: +

Bibinka

21. 10. 2010 14:59

Merylas, celkem klasika, ovšem dost dobrá a fotky máš jako z reklamy na dobrotu. Recept znám i dělám, tak máš jasného 10.boda:yes:

michsamant

21. 10. 2010 14:56

:yes::yes:

mirca75

21. 10. 2010 14:49

Merylas:-) krása. Znám je, tudíž posílám rovnou boďku č. 8. Máš krásně jedlé fotky:yes:. A taky díky za připomenutí, už dlouho jsem je nedělala:-8.

ahoj

21. 10. 2010 14:33

:yes::yes:
pekne pripravené, pekne nafotené...

JanaDorazinova

21. 10. 2010 14:15

Závitky v jakémkoliv podání se mi líbí a u nás jsou oblíbené;-):yes:

Merylas

21. 10. 2010 14:01

Všem děkuji:-8 Je to opravdu klasika;-) Reny, máš pravdu, jen masko na ptáčky - plátky ještě potírám hořčicí, pepřím a dávám dovnitř cibuli;-) Já hovězí maso taky moc nekupuju, jen občas.

Reny2

21. 10. 2010 13:47

Fotka uplne bozskaaa....ted na to koukam,je tesne pred 12hodinou a mne ukrutne kruci v brisku...:-D je to vlastne spanelsky ptacek,akorat z veproveho a smetanova omajda je klasika a s knedlikem ji muzu i samotnou...:-* dam bodik ale rada bych jich dala i vic....hovezi je drazsi a mne po nem byva tezko,takze moc nedelam ale do tehle namky se brzy pustim....:yes::-K:-p

maris

21. 10. 2010 13:42

Krásná klasika, já mám taková jídla moc ráda:yes::-p+

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřové závitky na smetaně vepřové plátky na smetaně vepřové ptáčky na smetaně kuřecí závitky na smetaně vepřové závitky na smetaně recepty veprove zavitky se smetanou vepřové závitky vepřový závitek závitky na smetaně hovězí závitky na smetaně vepřový plátek na smetaně závitky z vepřového masa na smetaně hovězí závitek na smetaně ptáčky na smetaně vepřove ptačky nebo zavitky vepřový na smetaně krůtí závitky na smetane vepřové maso recepty vepřový ptáček na smetaně veprovy zavitek na smetne

Suroviny: plátek vepřový, sůl, slanina anglická, vejce, okurky sterilované, uzenina, slanina, rýže, olej, cibule, zelenina kořenová, bobkový list, koření nové koření, pepř celý, vývar, mléko, smetana, mouka hladká, ocet, cukr, tymián

TopRecepty.cz

Vepřový závitek na smetaně

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/D8DA