Vepřové závitky s kysaným zelím

RubyRom Kuchařka: RubyRom

Doba přípravy: 40 minut 2 porce Vepřové maso 1 názor

Suroviny

2 vepřové plátky
4-6 plátků anglické slaniny
1/2 sklenice kysaného zelí
1 snítka rozmarýnu
1 cibule
1 mrkev
1 petržel
sůl
pepř
hořčice
olej na opečení
Recept si zatím oblíbilo 18 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Vepřové plátky naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí (já jsem použila dijonskou), poklademe anglickou slaninou a kysaným zelím, které propláchneme a vymačkáme.

  2. Maso stočíme do roládky a utáhneme potravinářským provázkem. Pak zprudka opečeme na oleji, aby maso dostalo barvu a po chvíli přidáme nakrájenou cibuli, kořenovou zeleninu a snítku rozmarýnu. Podlijeme masovým vývarem nebo vodou a dusíme pod pokličkou doměkka .

  3. Měkké maso vyjmeme a zeleninu rozmixujeme, pak propasírujeme, aby byla omáčka hladká a přidáme kousek másla, lžičku hořčice a případně dochutíme kořením.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 422 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Vepřové závitky s kysaným zelím

Tématické fráze: vepřové závitky s kysaným zelím vepřové závitky plněné kysaným zelím vepřové závitky se zelím a slaninou vepřové závitky se zelím vepřové závitky vepřové závitky plněné zelím veprove platky se zelim vepřové plátky na kysaném zelí vepřový závitek s kysaným zelím vepřový závitek se zelim a slaninou veprove platky s kysaným zelím vepřové plátky plněné kysaným zelím závitky s kysaným zelím závitek s kysaným zelím veprovy platek plneny zelim závitky se zelím veprovy zavitek plneny kysanym zelim příprava kysaného zelí k v epřové zavitek se zelim a křenem recept na vepřový závitek se zelím

Zapomněl/a jsem heslo