Vepřové závitky s kysaným zelím

RubyRom Kuchařka: RubyRom

Doba přípravy: 40 minut 2 porce Vepřové maso 0 názorů

Suroviny

2 vepřové plátky
4-6 plátků anglické slaniny
1/2 sklenice kysaného zelí
1 snítka rozmarýnu
1 cibule
1 mrkev
1 petržel
sůl
pepř
hořčice
olej na opečení
Recept si zatím oblíbilo 6 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Vepřové plátky naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí (já jsem použila dijonskou), poklademe anglickou slaninou a kysaným zelím, které propláchneme a vymačkáme.

  2. Maso stočíme do roládky a utáhneme potravinářským provázkem. Pak zprudka opečeme na oleji, aby maso dostalo barvu a po chvíli přidáme nakrájenou cibuli, kořenovou zeleninu a snítku rozmarýnu. Podlijeme masovým vývarem nebo vodou a dusíme pod pokličkou doměkka .

  3. Měkké maso vyjmeme a zeleninu rozmixujeme, pak propasírujeme, aby byla omáčka hladká a přidáme kousek másla, lžičku hořčice a případně dochutíme kořením.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 422 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Vepřové závitky s kysaným zelím

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: vepřové závitky s kysaným zelím vepřové závitky plněné kysaným zelím vepřové závitky se zelím a slaninou vepřové závitky se zelím vepřové závitky vepřové závitky plněné zelím veprove platky se zelim vepřový závitek s kysaným zelím vepřový závitek se zelim a slaninou veprove platky s kysaným zelím vepřové plátky plněné kysaným zelím vepřové plátky na kysaném zelí závitky s kysaným zelím závitek s kysaným zelím veprovy platek plneny zelim závitky se zelím veprovy zavitek plneny kysanym zelim příprava kysaného zelí k v epřové zavitek se zelim a křenem recept na vepřový závitek se zelím

Zapomněl/a jsem heslo