Vepřové závitky s kysaným zelím

RubyRom Kuchařka: RubyRom

Doba přípravy: 40 minut 2 porce Vepřové maso 1 názor

Suroviny

2 vepřové plátky
4-6 plátků anglické slaniny
1/2 sklenice kysaného zelí
1 snítka rozmarýnu
1 cibule
1 mrkev
1 petržel
sůl
pepř
hořčice
olej na opečení
Recept si zatím oblíbilo 18 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Vepřové plátky naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí (já jsem použila dijonskou), poklademe anglickou slaninou a kysaným zelím, které propláchneme a vymačkáme.

  2. Maso stočíme do roládky a utáhneme potravinářským provázkem. Pak zprudka opečeme na oleji, aby maso dostalo barvu a po chvíli přidáme nakrájenou cibuli, kořenovou zeleninu a snítku rozmarýnu. Podlijeme masovým vývarem nebo vodou a dusíme pod pokličkou doměkka .

  3. Měkké maso vyjmeme a zeleninu rozmixujeme, pak propasírujeme, aby byla omáčka hladká a přidáme kousek másla, lžičku hořčice a případně dochutíme kořením.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 682 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Vepřové závitky s kysaným zelím

Tématické fráze: vepřové závitky s kysaným zelím vepřové závitky plněné kysaným zelím vepřové závitky se zelím a slaninou závitky se zelím vepřové závitky se zelím vepřový závitek s kysaným zelím závitek se zelím vepřové závitky vepřové závitky plněné zelím vepřové plátky na kysaném zelí závitky s kysaným zelím vepřový závitek se zelim a slaninou veprove platky se zelim vepřové plátky plněné kysaným zelím veprove platky s kysaným zelím závitek s kysaným zelím závitek vepřový s kysaným zelím veprové plátky plněné zelím závitky ze zelím vepřový závitek se zelím

Zapomněl/a jsem heslo