Jehněčí na medu
Recept ještě nebyl hodnocenŠťavnaté jehněčí na medu je ideální volbou pro sváteční oběd či večeři. Díky pomalému pečení a kombinaci medu, hořčice a tymiánu získá maso jemnou chuť a krásně křupavou…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 471 kJ / 113 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 19,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 19,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 3,70 g |
| – nasycené | 1,37 g |
| – nenasycené | 1,90 g |
| –– mononenasycené | 1,78 g |
| –– polynenasycené | 0,12 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 50 mg |
| Sodík | 81 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Šťavnaté jehněčí na medu je ideální volbou pro sváteční oběd či večeři. Díky pomalému pečení a kombinaci medu, hořčice a tymiánu získá maso jemnou chuť a krásně křupavou…
Zmiešame prelisovaný cesnak, olej, mletú papriku a soľ na pastu. Pastou natrieme mäso. Do pekáča dáme na kocky narezanú slaninu a na kolieska narezaný pór. Naň uložíme…