Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jehněčí s kostí na pórku

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min

60 min (60 min příprava)

15. 5. 2015 07:16

Suroviny

Porce: 2-3

Nutriční hodnoty

Energie3 879 kJ / 927 kcal
Bílkoviny5,73 g
Tuky95,18 g
Vláknina1,21 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 1,61 g
Sůl4,00 g
Sacharidy11,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Množstvo porcií závisí od toho, ako je kosť orezaná. Viac mäsa na kosti = viac porcií.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

maiva

20. 5. 2015 16:03

Pěkné:-p+:yes:, jen to jehněčí vyčarovat:-D

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jehněčí plecko s kostí jehněčí hřbet s kostí recept jehněčí plec s kostí recepty jehneci kosti recept jehněčí z kosti pasta z pórku jehněčí na pórku jehněčí plec na pórku jehněčí plec s kostí recept

Suroviny: plec jehnečí, pórek, slanina uzená, česnek, paprika sušená sladká, sůl, olej

TopRecepty.cz

Jehněčí s kostí na pórku

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YR6K