Nepečený Lotus cheesecake s tvarohem
Recept ještě nebyl hodnocenLahodný dezert, který spojuje jemnost krémového tvarohu s podzimní karamelovou chutí sušenek. Tento jednoduchý svěží cheesecake je ideální volbou pro sladké chvíle, když…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 255 kJ / 539 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,00 g |
| Tuky | 35,00 g |
| – nasycené | 18,00 g |
| – nenasycené | 15,00 g |
| –– mononenasycené | 10,00 g |
| –– polynenasycené | 5,00 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 6,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 20 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 50,00 g |
| – cukry | 50,00 g |
| ––– laktóza | 20,00 g |
Lahodný dezert, který spojuje jemnost krémového tvarohu s podzimní karamelovou chutí sušenek. Tento jednoduchý svěží cheesecake je ideální volbou pro sladké chvíle, když…
Jemné linecké kytičky, slepované rybízovou marmeládou, se budou ve vašich ústech jenom rozplývat. Patří mezi jeden z nejoblíbenějších druhů cukroví a jisté je, že bude…
Výborný recept na donuty, které se pečou jednoduše v troubě. Jelikož se nesmaží na oleji, jsou mnohem lépe stravitelnější. Touto pochoutkou uděláte radost především…
Tento klasický dezert spojuje jemné těsto, šťavnatá jablka a voňavou skořici do lahodného spojení chutí. Každé sousto přináší příjemnou kombinaci sladkosti a svěžesti,…
Hrnkový makovec, na který nemusíme suroviny složitě připravovat. Stačí vše smíchat v misce, nalít do vymazané formy a upéct. Po upečení můžeme vychladlý makovec polít…
Buráky nemusí být jen silvestrovským pohoštěním. Dokáží udělat plno parády i na vánoční tabuli. Arašídové cukroví plníme různými krémy, nejčastěji právě čokoládovým z…
Máte rádi mák a rozinky? Pokud ano, vyzkoušejte tuto lahodnou buchtu. Díky jablkům je příjemně vláčná. O zvýraznění sladkosti se postarají rozinky, které dodávají i…
Dýňový koláč s kandovaným nebo sušeným ovocem je ideální pochoutkou pro podzimní dny. Kombinace jemného dýňového těsta a sladkých kousků ovoce dodává tomuto dezertu…
Bleskově připravená bábovka či buchta, připomínající makovec. V těstě najdete mimo jiné také jogurt a povidla, což zaručuje vláčnost a dodává nové chutě. Stačí vše…
Hledáte další zajímavý recept na vánoční cukroví? Zkuste tyhle brabantské dortíčky s trochu netradičním kávovým krémem jíšky. Při pečení krásně provoní váš domov a ze…
Cukr,olej,žloutky a Nutellu vyšleháme do pěny.Přidáme mouky s práškem do pečiva a sodou.Vmícháme mléko a ušlehaný sníh z bílků a rozinky.Nalijeme do pekáče vyloženého…
Karamelové větrníky a žloutkové věnečky jako z cukrárny můžete připravit současně z jednoho těsta. Příprava je sice náročnější, ovšem podle tohoto detailního postupu ji…
Celá vejce, žloutky a cukr ušleháme. Pak přimícháme mouku, prášek do pečiva a sníh z bílků.Formu vymažeme a vysypeme hrubou moukou, nalijeme těsto a upečeme. Po upečení…
Sladká vůně linoucí se vaším domovem, co přiláká nejeden mlsný jazýček ke stolu. Takhle vábí tato nadýchaná medová bábovka, která je uvnitř plná drobných rozinek. Po…
Přinášíme vám inspiraci na víkendové pečení - nebeské mraky s karamelovým krémem. V podstatě se jedná o veliký větrník, který je přes celý plech v podobě řezů. Jemné…
Pečete rádi vánoční cukroví? Vyzkoušejte letos rafinované dortíčky s mandlovo - likérovou náplní. Dostanou do kolem vás, i všechny, co budou hotové sladké kousky…
Sušenky rozdrobíme a přidáme máslo (rozpuštěné). Směs roztlačíme na dortovou formu vystlanou alobalem. Nad parou rozpustíme čokoládu. Zatím si v misce rozmícháme tvaroh,…
Ze všech přísad uhněteme těsto, zabalíme do folie a dáme do lednice odpočinout, nejlépe do druhého dne. Druhý den povolené těsto vyválíme na plát cca 3-4 mm, vykrajujeme…
Dorty mohou být různých tvarů a příchutí, ale zpravidla se každý drží osvědčené klasiky. Kulatý dort, který má ve svém základu piškot s trochou kakaa uvnitř skrývá…
Krém: Smícháme 4 lžíce smetany a rozpustnou kávu do hrnečku. Moučkový cukr zahřejeme až zkaramelizuje. Přidáme zbylou smetanu a za stálého míchání povaříme. Přidáme…
V jedné míse smícháme sypké ingredience (obě mouky, prášek do pečiva, kypřící prášek do perníku, puding, třtinový cukr, skořice, kakao). V druhé míse smícháme tekuté…
Jednoduché linecké cukroví slepované pikantní marmeládou, polité čokoládovou polevou a dozdobené na povrchu podle vaší fantazie upečete podle tohoto receptu. Nemusíte…