Nepečený Lotus cheesecake s tvarohem
Recept ještě nebyl hodnocenLahodný dezert, který spojuje jemnost krémového tvarohu s podzimní karamelovou chutí sušenek. Tento jednoduchý svěží cheesecake je ideální volbou pro sladké chvíle, když…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 255 kJ / 539 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,00 g |
| Tuky | 35,00 g |
| – nasycené | 18,00 g |
| – nenasycené | 15,00 g |
| –– mononenasycené | 10,00 g |
| –– polynenasycené | 5,00 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 6,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 20 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 50,00 g |
| – cukry | 50,00 g |
| ––– laktóza | 20,00 g |
Lahodný dezert, který spojuje jemnost krémového tvarohu s podzimní karamelovou chutí sušenek. Tento jednoduchý svěží cheesecake je ideální volbou pro sladké chvíle, když…
Jemné linecké kytičky, slepované rybízovou marmeládou, se budou ve vašich ústech jenom rozplývat. Patří mezi jeden z nejoblíbenějších druhů cukroví a jisté je, že bude…
Výborný recept na donuty, které se pečou jednoduše v troubě. Jelikož se nesmaží na oleji, jsou mnohem lépe stravitelnější. Touto pochoutkou uděláte radost především…
Máte rádi mák a rozinky? Pokud ano, vyzkoušejte tuto lahodnou buchtu. Díky jablkům je příjemně vláčná. O zvýraznění sladkosti se postarají rozinky, které dodávají i…
Bleskově připravená bábovka či buchta, připomínající makovec. V těstě najdete mimo jiné také jogurt a povidla, což zaručuje vláčnost a dodává nové chutě. Stačí vše…
Hrnkový makovec, na který nemusíme suroviny složitě připravovat. Stačí vše smíchat v misce, nalít do vymazané formy a upéct. Po upečení můžeme vychladlý makovec polít…
Sušenky rozdrobíme a přidáme máslo (rozpuštěné). Směs roztlačíme na dortovou formu vystlanou alobalem. Nad parou rozpustíme čokoládu. Zatím si v misce rozmícháme tvaroh,…
Dorty mohou být různých tvarů a příchutí, ale zpravidla se každý drží osvědčené klasiky. Kulatý dort, který má ve svém základu piškot s trochou kakaa uvnitř skrývá…
Buráky nemusí být jen silvestrovským pohoštěním. Dokáží udělat plno parády i na vánoční tabuli. Arašídové cukroví plníme různými krémy, nejčastěji právě čokoládovým z…
Hledáte ještě nějaký zajímavý recept na vánoční cukroví? Co třeba tyhle brabantské dortíčky, které rozvoní váš domov spojením ořechů a skořice? Ke slepení pak můžete…
Sladká vůně linoucí se vaším domovem, co přiláká nejeden mlsný jazýček ke stolu. Takhle vábí tato nadýchaná medová bábovka, která je uvnitř plná drobných rozinek. Po…
Mouku smícháme s cukrem, kypřícími prášky a kakaem. Přidáme vejce, olej, mléko a promícháme. Těsto nalijeme do vymazané a moukou vysypané formy a pečeme při 170 stupních…
Čokoládové špičky jsou stálicí v našich cukrárnách. Při troše trpělivosti si je vyrobíte i sami doma. Recept si můžete sami upravit na menší množství a místo sójové…
Cukr,olej,žloutky a Nutellu vyšleháme do pěny.Přidáme mouky s práškem do pečiva a sodou.Vmícháme mléko a ušlehaný sníh z bílků a rozinky.Nalijeme do pekáče vyloženého…
Tento klasický dezert spojuje jemné těsto, šťavnatá jablka a voňavou skořici do lahodného spojení chutí. Každé sousto přináší příjemnou kombinaci sladkosti a svěžesti,…
Přinášíme vám inspiraci na víkendové pečení - nebeské mraky s karamelovým krémem. V podstatě se jedná o veliký větrník, který je přes celý plech v podobě řezů. Jemné…
Tato nadýchaná a lahodná bábovka spojuje jemnost máslového těsta s bohatou vůní vanilky. Dokonalá volba pro slavnostní chvíle i běžné posezení u kávy. Upečte si ji doma…
Do velké mísy jsem nasypala hladkou mouku, cukr krupici, vanilkový cukr, sůl, kardamom, droždí a všechny suroviny jsem zamíchala.Rozpustila jsem máslo, ke kterému jsem…
Karamelové větrníky a žloutkové věnečky jako z cukrárny můžete připravit současně z jednoho těsta. Příprava je sice náročnější, ovšem podle tohoto detailního postupu ji…
Na Vánoce se mnohé hospodyňky předhání v počtu napečeného cukroví. Tyto kopky pak snadno připravíte ze zbytků po lineckém, z kandovaného ovoce, různých odřezků řezů, no…
Těsto vyválíme na sílu asi 3 mm a vykrájíme mašinku a 23 vagonků dlouhých asi 5 cm. Je dobré si vykrojit mašinku a 2 vagonky navíc, kdybychom něco pokazily nebo se něco…
Kávové cukroví – lahodné spojení křehkého těsta, jemné kávové náplně a polevy, které vás přenese do světa sladkých pokušení. Ideální ke kávě, čaji, nebo jako elegantní…