Vlhká ananasová bábovka-hrníčková
Recept ještě nebyl hodnocenŽloutky s cukrem a vanilkovým cukrem ušleháme do pěny.Přimícháme olej, mouku smíchanou se sodou a pudinkové prášky, které rozmícháme v 1 hrnku šťávy z ananasového…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 449 kJ / 346 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,40 g |
Tuky | 0,30 g |
– nasycené | 0,20 g |
– nenasycené | 0,10 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,10 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 1,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 85,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Žloutky s cukrem a vanilkovým cukrem ušleháme do pěny.Přimícháme olej, mouku smíchanou se sodou a pudinkové prášky, které rozmícháme v 1 hrnku šťávy z ananasového…
Ananas scedíme a šťávu uchováme na přípravu krému. Dortovou formu vyložíme pečícím papírem a boky formy vytřeme olejem a vysypeme dětskou krupičkou. Těsto: Celá vejce,…
Vejce vyšleháme s cukrem a vodou do pěny, přidáme mouku, olej a pr.do peč. Pečeme na plechu asi 25x30cm do růžova. Jablka rozdusíme s cukrem, přidáme pudink ve vodě…
Vejce vyšleháme s moučkovým cukrem, přilijeme kefírové mléko a šleháme opět metličkou nebo mixérem. Dále přidáme ananasový pudink, mouku, šleháme. Když by se nám zdálo…
Pudink uvaříme podle návodu. Do větší misky si nachystáme piškoty (popř.ovoce). Zalejeme trochou pudinku, skládáme dašlí vrstvu piškotů a další pudink. Pokud máme vyšší…
Kompot scedíme. Trochu šťávy dáme stranou, zbytek dolijeme mlékem do objemu 800 ml. Pudinkový prášek smícháme s písk. cukrem, dolijeme tekutinou a uvaříme hustý pudink,…
Dýni kartáčkem ve vodě důkladně očistíme, opláchneme a osušíme. Odřízneme stonek, dýni přepůlíme, načtvrtíme a nejlépe lžící vydlabeme dužinu se semínky. Dužinu i…
Vejce postupně rozklepneme a oddělíme žloutky od bílků. 2 žloutky zatím odložíme stranou. Ze zbývajících čtyř žloutků a z cukru vyšleháme pěnu. Bílky rovněž vyšleháme a…
Jablka si nahrubo nastrouháme a podusíme je se sklenkou kompotové šťávy nebo vody. Když jsou jablka měkká, přidáme cukr /pokud používáme štávu z kompotu, tak dáváme…
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno 24. 4. 2024 15:15