Suroviny
Porce: 12 kousků
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 21 497 kJ / 5 138 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 131,90 g |
Tuky | 263,55 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 1,43 g |
Sodík | 1,64 g |
Sůl | 3,97 g |
Sacharidy | 535,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 11. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Piškotový dort, zdobený mléčným marcipánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o4rK
Moje poznámka
Piškotový dort, zdobený mléčným marcipánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o4rK
Nejnovější recepty
Čokoládové s kytičkou
Přidáno před 4 hodinami
Brambory na smetaně 2
Přidáno před 6 hodinami
Pečená štika s dýní
Přidáno před 10 hodinami
Masové kuličky v zeleninové omáčce s bramborovou kaší
Přidáno před 11 hodinami
Halloweenští duchové s ořechovou náplní
Přidáno před 12 hodinami
Krůtí válečky s mozzarelou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý ořechový závin
Sladkostiodbarborky před 2 hodinami
Kuřecí prsíčka s hruškou, kešu a červenou řepou
Komtesina před 3 hodinami
Tvarohový koláč se švestkami
Valis před 3 hodinami
Nejlepší špenát
Zaneta23 před 6 hodinami
České buchty
Zaneta23 před 6 hodinami
Gulášovka z mletého masa
trdlo před 7 hodinami
Kynutý houskový knedlík 2
Merylas před 7 hodinami
Sýrovo-brokolicové placky
Eva z HK před 10 hodinami
Ostružinový kynutý věnec
Cejenka před 12 hodinami
Zapečené špagety se sýrem
Lennulinka před 12 hodinami
Tématické fráze:
jak zamichatn snih na piškotový dort,
mokry piškotový dort,
hera piškotový dort,
korpus piskot mramor,
mokrý dort s marcipanem,
aby se marcipán leskl,
dort zdobený bílkem,
drty zdobené marcipánem,
aby se dort leskl,
aby se dort leskl
Suroviny:
vejce,
cukr moučkový,
mouka polohrubá,
rum,
voda,
prášek do pečiva,
olej,
tuk hera,
cukr moučkový,
mléko,
mouka hladká,
cukr vanilkový,
rumové aroma,
mléko sušené polotučné,
olej,
cukr moučkový,
potravinářské barvivo,
voda,
aroma
Komentáře