Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sádlo - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Kančí kýta na černém pivu

Kančí kýta na černém pivu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Maso očistíme od blan. Česnek rozetřeme se solí a maso jím potřeme a opepříme. V pekáčku rozškvaříme nakrájenou slaninu, přidáme nakrájenou cibuli a orestujeme. Pak…

Ivošovo prase

Ivošovo prase

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

V tomto receptu je patrná inspirace maďarskou kuchyní. Kostky vepřového masa jsou dušené se sklenicí sterilovaného leča a ajvaru, směsi pečených paprik a lilku. O…

Aleister

105 min

Selská omeleta se zelím

Selská omeleta se zelím

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Na trošce tuku (záleží na tučnosti slaniny) osmažíme pokrájenou slaninu a osolené a opepřené brambory dozlatova. Pak přisypeme na kratší kousky překrájené okapané zelí,…

Hovězí ragů s mrkví

Hovězí ragů s mrkví

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Hovězí maso nakrájíme na plátky a následně na nudličky.Prosypeme kořením na roštěnky a prokapeme olejem.Dále odležet do lednice nejlépe do druhého dne.Do hrnce dáme…

Colombo65

90 min

Moje univerzální omáčka

Moje univerzální omáčka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Na sádle zpěníme cibulku, na ní zprudka opražíme maso, zasypeme větším množstvím sladké papriky (cca 5 lžic), zalijeme vývarem tak, aby bylo maso ponořené, vaříme dokud…

Ždímané sádlové těsto

Ždímané sádlové těsto

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Suroviny dáme do pekárny (tekuté, tuhé) a použijeme program Těsto. Hotové vytáhneme, propracujeme, rozdělíme na 5 dílů, z každého uděláme bulku a necháme asi 15 minut…

Česko-moravský vrabec (sparrow)

Česko-moravský vrabec (sparrow)

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Ochutnejte tradiční specialitu z šťavnatého pečeného masa podávanou s knedlíkem a dušeným zelím. Tento pokrm, plný bohatých chutí a vůní, je skutečnou klasikou české a…

Tom Beyk

100 min

Kovbojské fazole od Freďáka

Kovbojské fazole od Freďáka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Den předem si večer namočíme fazole. Namočené fazole si druhý den opereme, uvaříme a scedíme. Cibule si očistíme, nakrájíme na jemno, dáme osmažit na pánev se sádlem.…

Špaldovo-žitný chléb

Špaldovo-žitný chléb

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Do vlažného mléka dáme lžičku cukru, zamícháme a rozdrobíme do něj droždí. Počkáme 10 minut než nám vzejde kvásek. Mezitím do mísy prosijeme všechny tři mouky (žitná jde…

duckie

135 min

Zelňáky v troubě

Zelňáky v troubě

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Ze zelí vymačkáme vodu, čím více tím lépe. Vše smícháme a uděláme těsto. Sádlo doporučuji předem "rozpustit". Na válu rozválíme na co nejtenčí placku. Nakrájíme a…

1 43 44 45 46 47 172

Naposledy jste si prohlédli