Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Semínka hořčičná - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 877 kJ /
449 kcal
Bílkoviny28,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny28,00 g
Tuky28,50 g
– nasycené2,00 g
– nenasycené13,50 g
–– mononenasycené9,50 g
–– polynenasycené4,00 g
––– omega 32,00 g
Vláknina20,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 25 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy10,00 g
– cukry0,15 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Pikantní švestkové chutney

Pikantní švestkové chutney

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Omáčka netradiční chuti, která se hodí na léto ke grilování nebo v zimě jako doplněk svátečního prkýnka s uzeninou a sýry. Švestky, koření a víno spolu prostě ladí.…

danielle72

40 min

Sterilované červené kapie

Sterilované červené kapie

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Sterilované červené kapie jsou skvělým způsobem, jak uchovat chuť léta po celý rok. Jsou nejen praktické pro rychlou přípravu pokrmů, ale také chutnou a zdravou volbou,…

MiskaM

60 min

Lák na okurky

Lák na okurky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Milujete kyselé okurky a ještě jste si na ně netroufli? S tímto receptem to půjde téměř samo a budete na sebe pyšní. Stačí jen očistit okurky, připravit jednoduchý nálev…

marketaC

30 min

Nakládané feferonky

Nakládané feferonky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Pokud jste milovníci pikantních chutí, naložte si vlastní feferonky, které pak můžete používat k pokrmům po celý rok. Je to snadné a budou k dispozici do každému receptu…

Montanka

45 min

Nakládané feferonky

Nakládané feferonky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Pokud jste milovníci pikantních chutí, naložte si vlastní feferonky, které pak můžete používat k pokrmům po celý rok. Je to snadné a budou k dispozici do každému receptu…

Montanka

45 min

Nálev na okurky od maminky

Nálev na okurky od maminky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Téměř každá hospodyňka má svůj vlastní recept na kyselé okurky. Kromě toho nám i obchod nabízí již namíchané směsi koření, ale není nad okurky vyladěné dle vlastní chutě…

ilonahen

30 min

Mamčina čalamáda

Mamčina čalamáda

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Tato tradiční nakládaná zeleninová směs je nejen skvělým doplňkem k masovým pokrmům a studeným mísám, ale také připomenutím domácí kuchyně našich maminek a babiček.…

jambajs

150 min

Okurky velmi dobré

Okurky velmi dobré

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Zavařené okurky patří do každé správné české domácnosti. Vyzkoušejte tyto, a možná už jiné nikdy dělat nebudete. Jsou malé, křupou a nálev je výborný. Na rozdíl od…

yanull

60 min

Rychlokvašky

Rychlokvašky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Rychlokvašky patří snad do každé české domácnosti. Vyzkoušejte tento recept s česnekem a křenem, bez zavařování a připravené tak snadno a během chvilky. Zůstanou křupavé…

mika59

30 min

Nedozrálá rajčata v čalamádě

Nedozrálá rajčata v čalamádě

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Končí léto a na zahrádce máte rajčata, která už nestihnou dozrát? Způsobů, jak si s nimi poradit, je několik. Například z nich můžete připravit tuto zajímavou čalamádu s…

cardanka

60 min

Utopenci Videorecept

Utopenci

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Na jídelním lístku každé české hospody najdete zcela jistě utopence. A není se čemu divit, protože se jedná o dokonalý vyprošťovák, který znaly už naše babičky. Základem…

Láčenky a kvašáky

Láčenky a kvašáky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Několik tradičních lahůdek si našlo cestu do srdcí mnoha generací. Mezi tyto pochoutky neodmyslitelně patří láčenky a kvašáky. Tyto speciality přinášejí do každého…

StandaCB

120 min

Sladkokyselý sterilovaný květák

Sladkokyselý sterilovaný květák

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Urodilo se vám hodně květáku? Zkuste připravit sterilovaný květák. Je to jednoduché: očistěný květák zalijete připraveným nálevem a sterilujete. V zimě jej můžete použít…

1974andrea

55 min

Květák ve sladkokyselém nálevu

Květák ve sladkokyselém nálevu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Pokud již nevíte jak zpracovat zeleninové přebytky, uchovejte je do chladných zimních dnů. Takový naložený květák ve sladkokyselém k nálevu vám zajisté přijde k chuti.…

MiskaM

55 min

Kukuřičky ve sladkokyselém nálevu

Kukuřičky ve sladkokyselém nálevu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Skvělým doplňkem ke grilovanému, či uzenému masu je zelenina naložená ve sladkokyselém nálevu. Třeba mladé kukuřičky. Jsou nasládlé a pěkně křupavé. Vyzkoušejte si je…

jitule

50 min

Marinovaná cibule

Marinovaná cibule

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Oloupanou cibuli nakrájíme na půlměsíčky a feferonku na kolečka. Svaříme vodu s octem, cukrem, solí a semínkem a odstavíme.Připravíme čisté skleníčky a naplníme cibuli…

Čalamáda s paprikami

Čalamáda s paprikami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Do hrnce nalijeme 3 litry vody. Přidáme sůl, cukr, hořčičné semínko, bobkové listy, pepř a nové koření. Nálev přivedeme k varu a pak zvolna vaříme asi 20 minut. Poté do…

MiskaM

80 min

Sterilované bílé zelí

Sterilované bílé zelí

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Obohaťte svůj jídelníček křupavým sterilovaným bílým zelím, pečlivě uloženým do sklenice pro zachování jeho čerstvosti a chuti. Tento klasický pokrm je ideální jako…

MiskaM

50 min

Čatní 5x

Čatní 5x

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Čatní po indicku (podle zpěvačky a herečky Ljuby Hermanové): Potřebujete zelená rajská jablíčka, která vám zbudou na zahrádce na podzim. Zkusila jsem recept z Indie -…

Moravanka "z Hané"

Moravanka "z Hané"

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Moravanka je zeleninová směs, známá svou typickou pikantní chutí. Má široké možnosti použití do salátů, pomazánek nebo jako základ pod maso. Pokud máte dost různé…

jahoda

80 min

Nakládaný bůček Videorecept

Nakládaný bůček

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Vepřové maso má v české kuchyni své pevné místo a je pro to dobrý důvod. Třeba takový česnekem provoněný bůček na čerstvém chlebu, s hořčicí a kyselými okurkami, vás…

Anna Kocikova

80 min

1 2 3 8

Naposledy jste si prohlédli