Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Semínka hořčičná - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Rebarborové chutney

Rebarborové chutney

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Chutney nebo také čatní pochází z Indie a jde o omáčku výrazné chuti. V chutney připraveném z rebarbory se skvěle snoubí její kyselkavá chuť s aromatickým zázvorem,…

danielle72

40 min

Kuřecí křídla

Kuřecí křídla

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Křídla omyjeme a necháme okapat. Smícháme strouhanku s kořením. Křídla obalíme a dáme na plech s pečícím papírem. Asi v polovině pečení křídla otočíme. Před dopečením…

Vařená okurková čalamáda

Vařená okurková čalamáda

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Okurky nakrájíme na kostky a 10 minut povaříme v osolené vodě. Cibuli nasekáme a povaříme ve 250 ml octa. Rajčata nakrájíme na kostičky a přidáme k cibuli. Solamyl…

Sýrové suflé

Sýrové suflé

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Formičky na suflé důkladně vymažeme změklým máslem, vysypeme strouhankou a dáme do mrazničky na asi 15 minut vychladit. 50 g másla rozpustíme v kastrolu, přisypeme…

Dýňová čalamáda

Dýňová čalamáda

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Zavařování a tím vytvoření zásob na zimu je v Česku populární. Zkombinovat tak můžeme třeba různou zeleninu na čalamádu. Tentokrát použijeme dýni, mrkev, papriku, cibuli…

poslirecept

180 min

Zavařované okurky

Zavařované okurky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Okurky přinesu a uteču. Manželka je velmi pečlivě vypere a naskládá do skleniček. Lák ze všech surovin kromě česneku, kopru a karotky. Jak sladký nebo kyselý lák je…

klukodvody

60 min

Ostružinová hořčice

Ostružinová hořčice

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Ze sladkokyselých ostružin můžeme připravit vynikající hořčičnou omáčku. Její sladce pikantní chuť se skvěle hodí jako doplněk k sýrům, využijeme ji i při grilování.…

stbily

40 min

Jemně pikantní papriky

Jemně pikantní papriky

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Ať už se vám papriky urodily na zahrádce, nebo jste je výhodně nakoupili v obchodě, připravit z nich můžete skvělou zavařeninu. Barevné kousky stačí proložit pikantní…

Handour

70 min

Anglická hovězí pečeně

Anglická hovězí pečeně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Kvalitnímu hovězímu masu nejlépe sluší pomalá příprava, která uchová jeho šťavnatost a jemnost. Lehce pikantní marináda s hořčicí a pepřem zvýrazní jeho bohatou chuť a…

Iljusa

260 min

Křupavé koprové okurky

Křupavé koprové okurky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Na snadné křupavé okurky se sladkokyselou zálivkou budete potřebovat jen pár ingrediencí, a během chvilky vykouzlíte výborný salát k hlavnímu jídlu nebo chuťovku ke…

mika59

15 min

Krůtí pastrami

Krůtí pastrami

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Krůtí pastrami je dietnější varianta klasického receptu z hovězího. Díky dlouhému marinování získá z koření maximum chuti a příprava na grilu vše krásně podtrhne. Tenké…

Tomas Dytrych

210 min

Utopené párečky

Utopené párečky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Utopenci jsou oblíbená hospodská klasika. Tentokrát je připravíme trochu jinak a místo špekáčků použijeme vídeňské párky, které spolu s cibulí, česnekem a jalapeño…

mojetara

21 min

Květákové sabdží

Květákové sabdží

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Indická kuchyně je plná pestrých chutí a vůní. Pod názvem sabdží se ukrývá pokrm z květáku, dušené zeleniny a brambor, který můžeme podávat s rýží nebo plackami. Sabdží…

Indra

70 min

1 2 3 4 5 8

Naposledy jste si prohlédli