Omeleta s medvědím česnekem
Recept ještě nebyl hodnocenVaječná omeleta je snídaně šampionů, pozdní svačina i večeře „co dům dal“. Je nadýchaná, šťavnatá a dá se připravit na desítky způsobů. Na jaře do ní přidejte posekaný…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Vaječná omeleta je snídaně šampionů, pozdní svačina i večeře „co dům dal“. Je nadýchaná, šťavnatá a dá se připravit na desítky způsobů. Na jaře do ní přidejte posekaný…
Jemné králičí maso je při správné přípravě velmi delikátní. Jeho chuť vhodně doplňuje pečený česnek a slanina, která mu dodá šťavnatost. Maso podáváme s bramborovo…
Drobné růžičky z listového těsta poslouží jako sváteční pohoštění, které zaujme pěkným vzhledem i lahodnou chutí. Naplníme je vařeným kuřecím masem ve smetanové směsi…
Kynuté dukátové buchtičky s krémem si zamilují hlavně děti. Nadýchané buchtičky, které v sobě skrývají kousek mléčné čokolády, zalijeme pudinkovým krémem, ozdobíme…
Syté, výborné a velice snadné na přípravu. Přesně takové jsou zapečené smetanové brambory s ředkvičkami, se zlatavou křupavou sýrovou krustou na povrchu. Sbíhají se vám…
Pečené plněné žampiony si vychutnáme horké, nebo i zastudena jako chuťovku k vínu. Naplníme je krémovou směsí s nivou, špenátem a česnekem. Po upečení je můžeme podávat…
Jidáše patří neodmyslitelně k velikonočním svátkům. Sladké jednoduše tvarované kousky kynutého těsta, upečené dozlatova a posypané na závěr moučkovým cukrem jsou vítanou…
S prvním jarními paprsky slunce se začínáme poohlížet po něčem osvěžujícím a lahodném. Poctivá smetanová zmrzlina s banánem, podávaná v nadýchané briošce, nabízí…
Vydatné těstoviny s krémovou kari omáčkou, nádechem hub a jemně opečeného masa, potěší všechny smysly. Tato lahodná kombinace si jistě najde stálé místo ve vašem…
Šťavnaté vepřové závitky, plněné jarní nádivkou z uzeného masa a špenátu či mangoldu, svojí skvělou chutí potěší všechny milovníky masa. Perfektně se hodí k nedělnímu…
S jarními dny, kdy se začíná příroda krásně zelenat, přichází i doba různých bylinek, kterými můžeme ozvláštnit náš jídelníček. Z mladých kopřiv můžeme připravit skvělý…
Touto chřestovou polévkou elegantně a jednoduše oslavíte jarní sezónu naplno. Jemná chuť chřestu se krásně snoubí s hedvábným vejcem, jehož tekutý žloutek dodá polévce…
Kerblík je rostlina vzhledem připomínající petržel a libeček. Tato lehká a voňavá polévka v sobě spojuje smetanovou hebkost a jemně nasládlou, anýzovou chuť kerblíku –…
Se syrečky je to tak, že je buď milujeme nebo nesnášíme. Pokud patříte do první skupiny, zkuste jarní variantu pomazánky ochucenou medvědím česnekem. Leckterý odpůrce…
Plněná kuřecí stehna s překvapením uvnitř – vaječnou omeletkou, slaninou a medvědím česnekem – potěší nejen chutí, ale i vzhledem. Ideální jako slavnostnější nedělní…
Velikonoce jsou svátky, pro které je typické spousta různých sladkých dobrot, kterými potěšíte chuťové pohárky vašich koledníků. Dort ve tvaru vejce, plněný čokoládovým…
V předvelikonočním čase se bude hodit jarní a postní pokrm. Medvědí česnek má nyní svou nejlepší dobu ke sklizni. Do jemné omáčky s bramborami k němu přidejte ještě…
Vaječná omeleta je oblíbené snídaňové jídlo, které dobře zasytí na celé dopoledne. Připravte si ji trošku jinak a to s čerstvým špenátem a pečenou v troubě, není to nic…
Sezóna chřestu je v plném proudu, zkuste jej připravit i jinak než jen v minutkové úpravě. Zapékané těstoviny s chřestem a šunkou jsou velmi jednoduché jídlo, které…
Vyštípnuté výhonky česneku najdou své využití v kuchyni, jsou totiž šťavnaté, křupavé a mají jemně česnekovou chuť. Vylepšete s nimi klasické snídaňové jídlo - míchaná…
Bezové květy můžeme sbírat během vrcholícího jara. Mají široké spektrum využití, můžeme je sušit, zpracovat do sirupů nebo i smažit. Inspirací tohoto receptu je…
Řeřicha je oblíbená pro svou výraznou kořenitou chuť a aroma. Je nabitá vitamíny a minerály a s ostatní neméně výraznou zeleninou, tvoří bohatý základ této famózní…
Patříte mezi milovníky krémových polévek? Tak je tento recept pro vás jak stvořený. Výborná jarní zeleninová polévka není nijak složitá na přípravu a opravdu spolehlivě…
Z rýže můžeme připravit mnoho rozličných pokrmů a třeba i dezertů. Ta se stala základem pro nepečené kuličky ochucené banánem a pudinkovým práškem. Obalené v kokosu nebo…