Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramborové "loďky" pod špenátovou peřinou

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

13. 5. 2014 20:13

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 039 kJ / 1 921 kcal
Bílkoviny162,14 g
Tuky107,76 g
Vláknina7,70 g
Cholesterol 1,44 g
Sodík 5,91 g
Sůl14,59 g
Sacharidy71,92 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tohle jídlo mě napadlo během nákupu, sice mělo vypadat trošku jinak, ale bohužel se mi nepodařilo, aby brambory byly zakryté celé. Během přípravy jsem zjistila, že mám buď moc malý nebo velký pekáč, tak jsem musela improvizovat. Na chuti to ovšem neubralo.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Lilith-Isa Lilith-Isa

14. 5. 2014 10:54

Anna Kocikova: Díky :-) No to mě nenapadlo, já ten vydlabanej vnitřek vyhodila :-D:-D

Anna Kocikova Anna Kocikova

14. 5. 2014 10:39

Recept se mi líbí a věřím,že chutnalo:-p:-KDíky za fotopostup:yes:
Šári,začátečníci budou možná přemýšlet,co s vydlabaným vnitřkem brambor.Možná by jsi mohla do poznámky napsat,že se můžou rozmixovat a použít např. na zahuštění zeleninové polévky...

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: bramborová anna pečené bramborové loďky zelny lodky loďky recept sladké syrove lodky plněné loďky pecene lodky

Suroviny: brambory, šunka, sýr hermelín, vejce, sýr eidam, špenát, smetana, koření

TopRecepty.cz

Bramborové "loďky" pod špenátovou peřinou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mVyR