Segedínský guláš z trouby s uzenou vůní

mika59 Kuchařka: mika59

Vepřové maso 3 názory

Suroviny

750 g vepřové plece
500 g kysaného zelí
100 g uzeného bůčku
100 ml smetany
lžíce sádla
2 hrsti sušené smažené cibule
2 zelené nebo žluté papriky
2 lžíce uzené papriky
pálivá paprika podle chuti
2 lžíce rajčatového pyré
3-4 stroužky česneku na plátky
kmín
pepř
sůl
vývar z kostí
Recept si zatím oblíbilo 19 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na kostky, papriku na kolečka. Připravíme pekáč a maso, rozpuštěné sádlo, cibuli a zbytek surovin kromě zelí a smetany, promícháme.

  2. Zalijeme vývarem, přikryjeme a dáme na 45 minut do vyhřáté trouby. Poté odkryjeme, přimícháme překrájené zelí i s nálevem a smetanu. Znovu přikryjeme a pečeme dalších 20-30 minut do změknutí masa.

  3. Guláš není třeba zahušťovat. Hotový dochutíme případně cukrem podle kyselosti zelí. Podáváme s chlebem nebo knedlíkem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 1 499 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Segedínský guláš z trouby s uzenou vůní

  • Marie Švarcová Marie Švarcová (neregistrovaný)

    :yes::yes: také dělám v troubě a ty papriky určitě zkusím - dík za recept <3:-K

    Odpovědět

  • jemmy jemmy(neregistrovaný)

    <3<3Urcite vyzkousim,je to urcite vyborne a i velmi chutne to vypada:-K:yes:

    Odpovědět

  • Inka1 Inka1

    :-) Segedýn v troubě také dělám, ale papriky nedávám . Příště vyzkouším :yes:

    Odpovědět

Tématické fráze: segedínský guláš dle pohlreicha segedínský guláš podle pohlreicha segedyn z trouby segedinsky guláš pohlreich segedyn s trouby segedínský guláš podle polreicha segedin guláš z uzeniny segedýnský guláš z trouby segedínský guláš z vepřové konzervy segetinsky gulas z trouby segedyn v troube segeninsky gulas do trouby segedínský guláš ztrouby guláš v troubě pohlreich veprovy gulas s uzenoupaprikou segedýnský guláš v troubě troubový guláš z kuřecího masa recepty segedínský guláš segedín z uzeného masa segedýnský guláš v v troubě

Zapomněl/a jsem heslo