Ryba v kapustovém kabátku
Recept ještě nebyl hodnocenTresčí maso v kabátku z kapustových listů se zeleninou, okouzlí vaše chuťové pohárky svojí příjemně nasládlou chutí. Takto připravený závitek můžeme podávat s dipem a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Tresčí maso v kabátku z kapustových listů se zeleninou, okouzlí vaše chuťové pohárky svojí příjemně nasládlou chutí. Takto připravený závitek můžeme podávat s dipem a…
Hledáte lehké, chutné a výživné jídlo, které máte hotové za pár minut? Vyzkoušejte tortillu plněnou špenátem – ideální kombinaci čerstvých listů, sýra a dalších…
Z těstovin můžeme připravit skvělé jídlo během chvíle. V tomto pokrmu vynikne zajímavá a vyvážená chuť piniových oříšků. Tu doplní i parmská šunka, sušená rajčata a…
Cheela je tradiční indická placka z cizrnové mouky, která se připravuje snadno a bez kynutí. Slouží jako alternativa pečiva. Můžete ji obohatit zeleninou, nebo ji nechat…
Mladý špenát, který je s jarem na trhu, nás láká vyzkoušet něco jiného, kromě tradičního dušení. Protože je velmi křehký, lze jej připravit i syrový jako salát. Takto…