 
	
	
Bombardino
Recept ještě nebyl hodnocenMožná se vám vybaví dovolená v Itálii, lyžování a skvělá kuchyně. Nyní si nápoj ze sjezdovky můžete připravit snadno i doma a pohostit tak rodinu a přátele. Jemný,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 318 kJ / 315 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 0,00 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g | 
| Tuky | 0,00 g | 
| – nasycené | 0,00 g | 
| – nenasycené | 0,00 g | 
| –– mononenasycené | 0,00 g | 
| –– polynenasycené | 0,00 g | 
| ––– omega 3 | 0,00 g | 
| Vláknina | 0,00 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 0 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 0,00 g | 
| – cukry | 0,00 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
	
			 
	
	
Možná se vám vybaví dovolená v Itálii, lyžování a skvělá kuchyně. Nyní si nápoj ze sjezdovky můžete připravit snadno i doma a pohostit tak rodinu a přátele. Jemný,…
	
			 
	
Tradiční italský dezert u nás rychle zdomácněl. Nejčastěji se podává jako dort nebo řezy. Pro snadnější servírování si ho můžete připravit ve sklence, kde vynikne jeho…
	
			 
	
Tradiční italský dezert u nás rychle zdomácněl. Nejčastěji se podává jako dort nebo řezy. Pro snadnější servírování si ho můžete připravit ve sklence, kde vynikne jeho…
	
			 
	
	
Poctivě ochucené a pomalu sušené hovězí maso plné bílkovin a intenzivní chuti barbecue marinády je skvělé jako svačina na cesty i do práce. Tenké plátky masa nejprve…
	
			 
	
Smetanu a med přivedeme k varu. Obě čokolády rozpustíme spolu ve vodní lázni. Odstavíme a přimícháme smetanu s medem, whisky a rozpuštěné máslo. Opravdu pořádně…
	
			 
	
Není nad to si jednou za čas osladit život něčím jemně alkoholickým. Domácí Baileys je co do přípravy naprosto jednoduché a rychlé. Dokonce je to podstatně rychlejší než…
	
			 
	
Sladký likér z whisky a Salka, vonící po mandlích, se stane u vás doma hitem. Týden odležený likér se bude hodit nejen na Vánoce, ale i při jiných svátečních…
	
			 
	
Pokud máte rádi pečené kaštany, můžete vyzkoušet jinou variantu jejich úpravy - vaření v mléce. Z kaštanové hmoty pak podle našeho receptu připravíte skvělé nepečené…
	
			 
	
Maso odblaníme, dvakrát umeleme, ochutíme whisky, worcestrem, solí, pepřem a nasekaným rozmarýnem, přikápneme trochu oleje a vymícháme do kompaktní hmoty. Vytvoříme 6…
	
			 
	
Maso párkrát překrojíme, cibuli na osminky, česnek na plátky.Vše vložíme do pomalého hrnce, přidáme zbytek ingrediencí mimo whisky a nastavíme si na 8 hod. LOW.Po osmi…
	
			 
	
U řezníka Krkovičky zakoupíme jedno velké vepřové koleno.Řádně ho nasolíme a vetřeme česnek. Posypeme sušeným čili a podlejeme trochó píva. Dáme na 48 hodin odležet do…
	
			 
	
Smetanu vyšleháme do polotuha, aby byla stále trochu tekutá, a odložíme ji do lednice.Sklenici ve které budeme podávat kávu nahřejeme tak, že do ní nalijeme horkou vodu…
	
			 
	
Košičky připravíte tak, že z mouky, másla, žloutku, vody a špetky soli vypracujete těsto. Zabalené ve fólii nechte hodinu odpočinout.Rajčata spařte, oloupejte a…
	
			 
	
Zauzenou grilovanou kotletu připravíte snadno i bez udírny – stačí gril, dřevěné udicí lupínky a nepřímá metoda grilování. Maso získá skvělou chuť díky dlouhé marinaci s…
	
			 
	
Datle vypeckujte a spolu s ostatními ingrediencemi je rozmixujte v mixéru. Alternativně je můžete rozmačkat vidličkou a poté s ostatními i ingrediencemi smíchat …
	
			 
	
Nejprve připravíme marinádu, všechny ingredience dobře promícháme. Maso důkladně obalíme v marinádě a necháme odležet přes noc v ledničce.Maso vyndáme tak hodinu před…
	
			 
	
V robotu promícháme mouku a máslo. Přidáme cukr, 2 vejce a prošleháme, aby se vše spojilo. Vyklopíme, vytvarujeme kouli, kterou zabalíme do fólie a dáme odpočinout do…
	
			 
	
Vaječný likér děláváme na Vánoce skoro všichni, co ale vyzkoušet něco nového. Kokosový likér z praženého kokosu, s vysokým podílem rumu a whisky vás zahřeje jako ta…
	
			 
	
Domácí smetanový likér s kávou a kakaem vám možná připomene některý z komerčních produktů, ale tento domácí je mnohem lahodnější a hlavně bez barviv a konzervantů. Sice…
	
			 
	
Tento lahodný pokrm se připravuje z jemně zpracovaných kachních jater, která jsou obvykle kombinována s bylinkami, kořením a smetanou, což vytváří bohatou chuť a…
	
			 
	
Destilát s cukrem rozdělíme do šálků. přelijeme horkou kávou, ozdobíme šlehačkou a kakaem.
	
			 
	
Ze smetany ušleháme tuhou šlehačku a zašleháme do ní whisky.Sněhové cukroví rozdrtíme na větší kousky a opatrně promícháme se šlehačkou.Rozdělíme do pohárků a posypeme…
	
			 
	
Do hrnku nalijeme malou skleničku whisky a zalijeme silnou černou kávou.
	
			 
	
	
			 
		
	
			 
		
	
			