Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Medailonky z plecka na žampionech a whisky

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min

60 min (60 min příprava)

11. 1. 2014 13:29

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie3 407 kJ / 814 kcal
Bílkoviny105,48 g
Tuky21,66 g
Vláknina4,80 g
Cholesterol 325 mg
Sodík 2,91 g
Sůl6,80 g
Sacharidy24,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

casino

13. 1. 2014 15:25

iunka:
Koukám, že máte konzervativního přítele, bacha na to:-))
Whisky se už dávno nepije s ledem a ani chlazená (aj keď aj tak sa môže)
Ta Myslivecká je dobrá volba :yes::yes::yes: 2PL uvedené v rcp stejně skoro nikdo nepozná...
Určitě nic nepokazíte brandy (koňakem bych pro tento účel neplýtval)
Jsou zoufalci, kteří by použili "halúzkovů" (nebo grappu či kalvados):no: No, můžete vyzkoušet, třeba nemáte nerezové patro..., chybami se jeden učí :-))
Rum a Okenu bych také nedoporučoval:-))
Ale pokud byste chtěla nechat chutě jídla aby se opravdu "rozvinuly"
tak zkuste přidat trošku špiritusu (ten ale určitě doma nemáte), nebo dvě trošky vodky do jídla těsně před podáváním...
mmch, nic nevytáhne chuť ovocných salátů tak, jako panáček alkoholu):yes:

iunka

13. 1. 2014 14:31

:-) Je mi to jasné. Já kvůli tomu whisky taky nekupovala. Přítel ji má v lednici, od někoho ji dostal. Jednou jsem s tím zkusila podlít kuřecí, ze kterého jsem dělala čínu a bylo to lepší než kdy jindy :-) Proto jsem ji použila i na tenhle recept... Jinak já sama bych taky kvůli tomu whisky nekupovala :-) Ale třeba můžete zkusit nějaký alkohol whisky podobný. U nás třeba Stará myslivecká? Třeba poradí někdo zkušenější z oblasti alkoholu. Já to s jiným nezkoušela :-)

maria

13. 1. 2014 13:17

Dobrý deň, pani iunka, chcela by som vedieť, či sa whisky nedá nahradiť iným alkoholom.Váš recept vyzerá byť skvelý, no verte, nechce sa mi kvôli nemu kupovať whisky za 12-15eur.
Ďakujem za odpoveď, maria

hanes24

12. 1. 2014 07:50

Ano:yes:

JanaDorazinova

11. 1. 2014 19:09

Určitě to je dobré, ale u nás je whisky jen tak jednou za rok. Máme raději slivovici;-)

jarda Kadic

11. 1. 2014 15:00

:yes::yes::yes:

Inka1

11. 1. 2014 14:11

:-D Zajímavý nápad s tou whisky :yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jak připravit plecko medailonky z plecka vepřová plec recepty na žampionech medailonky z plece recepty z vepř plecka plecko medailonky maso ve whisky co mužeme připravit z plecka plecko-medailonky medailonky z vepřového plecka plecko v tlakáči plecko na ohni co připravit z plecka na zampionech v tlakaci jak upect vepr.plecko vepřové medailomky veprová medailonky v tlakovém hrnci omacka plecko ze žampionama madailonky z plecka veprove medailonky z plecka

Suroviny: plecko vepřové, žampióny, cibule, olej, omáčka sojová, whisky, sůl, pepř, česnek sušený, kmín drcený, voda, mouka hladká

TopRecepty.cz

Medailonky z plecka na žampionech a whisky

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gKXl