Mlsné datlovky
Recept ještě nebyl hodnocenKořeněná kombinace těchto nepečených kuliček bude imponovat zejména dospělé části osazenstva. Datlový základ doplní višňová zavařenina, rum a vanilkový cukr, který…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 297 kJ / 310 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,80 g |
| Tuky | 0,30 g |
| – nasycené | 0,10 g |
| – nenasycené | 0,20 g |
| –– mononenasycené | 0,10 g |
| –– polynenasycené | 0,10 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 2,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 3 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 75,00 g |
| – cukry | 50,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Kořeněná kombinace těchto nepečených kuliček bude imponovat zejména dospělé části osazenstva. Datlový základ doplní višňová zavařenina, rum a vanilkový cukr, který…
nejlépe v pekárně zaděláme těsto. Vykynuté těsto ještě prohněteme, rozválíme na plát a naplníme náplní.Smotáme a pomašlujeme vejcem. Pečeme na 170 °C cca 40 minut.…
Korpus:Smícháme polohrubou mouku s moučkovým cukrem, přidáme vanilkový cukr a kypřící prášek. Přilejeme smetanu a promícháme.Přidáme kakao a znovu promícháme.Dále…