Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
Domácí pizza během půl hodiny? Nekynuté těsto bez droždí je hotové raz dva a s rajčaty, salámem a sýrem chutná božsky
Rychlé jogurtové mini langoše bez kynutí: Do půl hodiny máte připravenou večeři, kterou zvládne i úplný začátečník
Jogurtové mini langoše jsou hotové do 30 minut: Měkoučká dobrota nemusí kynout a chutná naprosto božsky
Video Nekynuté koláčky ze tří ingrediencí: Jsou úžasně vláčné, skvěle chutnají s povidly a zvládnete je udělat za chviličku
11 foto Hodnocení 22× Koláčky z těsta s droždím, ale bez kynutí: Chutné pečivo připraví i začátečník
5 foto Hodnocení 370× Jak udělat koblihy z jogurtu? Nadýchané nekynuté koblížky jsou bleskově hotové
Jednoduché cottage buchty bez droždí a kynutí: Jsou hotové za chvilku a chutnají báječně s povidly i tvarohem
5 foto Hodnocení 201× Jak upéct povidlové šátečky? Božské pečivo s droždím a bez zdlouhavého kynutí
7 foto Jak na ty nejlepší snídaňové lívance? Aby se nepřipalovaly, pomůže trik s olejem nebo máslem v těstě
Šéfkuchař hokejové reprezentace prozradil, co připravoval Pastrňákovi: Doufal jsem, že to nebudu muset dělat pořád, říká
Jahodové tiramisu: Úžasný nepečený dezert s jemným krémem voní jahodami, kterým dá tu správnou chuť speciální ingredience