Tři dokonalé knedlíky od šéfkuchaře Jana Punčocháře: Karlovarský, pajfálský a hrnkový připravíte z jednoho základu
KVÍZ: Poznáte jídlo už na začátku jeho přípravy? Vyzkoušejte své znalosti a dokažte si, že jste v kuchyni profík
Domácí pizza během půl hodiny? Nekynuté těsto bez droždí je hotové raz dva a s rajčaty, salámem a sýrem chutná božsky
Rychlé jogurtové mini langoše bez kynutí: Do půl hodiny máte připravenou večeři, kterou zvládne i úplný začátečník
Jogurtové mini langoše jsou hotové do 30 minut: Měkoučká dobrota nemusí kynout a chutná naprosto božsky
Video Nekynuté koláčky ze tří ingrediencí: Jsou úžasně vláčné, skvěle chutnají s povidly a zvládnete je udělat za chviličku
11 foto Hodnocení 26× Koláčky z těsta s droždím, ale bez kynutí: Chutné pečivo připraví i začátečník
5 foto Hodnocení 370× Jak udělat koblihy z jogurtu? Nadýchané nekynuté koblížky jsou bleskově hotové
Jednoduché cottage buchty bez droždí a kynutí: Jsou hotové za chvilku a chutnají báječně s povidly i tvarohem
5 foto Hodnocení 201× Jak upéct povidlové šátečky? Božské pečivo s droždím a bez zdlouhavého kynutí
7 foto Jak na ty nejlepší snídaňové lívance? Aby se nepřipalovaly, pomůže trik s olejem nebo máslem v těstě
4 foto Konec namáhavého klečení a ohýbání zad: Trendem letošní sezony jsou zvýšené záhony. Na tohle musíme myslet při jejich plánování
Farmářka radí, jak správně namáčet a připravovat sušené houby shiitake: Výrazné chuti prospěje delší doba v lednici
Vynikající domácí kečup obsahuje nejen rajčata, ale i jablka, chutná nasládle a voní hřebíčkem a sladkou paprikou