Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Šťastné a chutné. Tohle o Vánocích musíte vyzkoušet!
Zdroj: Pixabay

No a co! Celý rok se hlídáte a nehřešíte žádnými dobrotami, ale na Vánoce snad můžete udělat výjimku! Co letos vedle sváteční klasiky ochutnat nějaké novinky?

Držíte zvyky doslova a do písmene a vánoční tabule je u vás plná cukroví, vánočky, rybí polévky, salátu a kapra? Nebo jste přikročili k nějaké inovaci a tradici si jednoduše přizpůsobili svým chutím? Tak ochutnejte něco nového!

Ušetřete čas

I přes ochutnávání novinek si možná budete chtít některé tradiční dobroty zachovat. Ale kde vzít čas na pečení? Tak trošku podvádějte. Perníkové těsto od Alberta je krásně medové a stačí ho jen rozválet a vykrájet. Hotové perníčky pak můžete nazdobit dle libosti a sníst nebo je použít jako ozdobu na vánoční stromeček.

Mauricijské zlato

Gold of Mauritius je blendem vybraných mauricijských rumů, toho nejlepšího, co tento exotický ráj nabízí. Je vyvážený, jemný a lehký, s tóny dubu, sladu a oříšků. Dárkové balení obsahuje i ochutnávku dalších dvou variant. Tuhle specialitku seženete na www.warehouse1.cz.

Vařte jako profík

Tady můžete spojit příjemné s užitečným. Pořiďte si kuchařku pro sebe a zároveň objednejte dárek pro někoho blízkého. Největší český web o vaření Toprecepty připravil speciální vánoční balíčky. Volit můžete podle toho, čemu dáváte vy nebo obdrarovaný přednost. Je chalupář? Tak sáhněte po Naší chalupářské kuchařce. Máte rádi klasiku? Naše kuchařka a Naše kuchařka 2 obsahují desítky prověřených receptů. No a něco sladkého je samozřejmost, takže nesmí chybět Naše moučníky.

Vánoční dárek na celý život

Ne každý si může užívat jídlo podle svých chutí. Tak spojte příjemné s užitečným. Pokud nevíte, co nadělit blízkým pod stromeček, máme pro vás tip. Chromozoom, spadající pod skupinu GHC, nabízí přelomovou novinku v podobě komplexních genetických testů. Můžete si vybrat ze 4 oblastí, mezi které patří Nutri, Sport, Health a Beauty. Na základě osobní DNA analýzy umí test odhalit, zda máte sklon k intolerancím či alergiím na potraviny, jakým směrem nastavit hubnutí, jaký vliv mají geny na váš krevní tlak a hladinu cholesterolu či pro který typ sportu máte největší předpoklady. Výsledky to však nekončí. Chromozoom nepřináší jen genetické reporty, ale především jasná doporučení, která ke všemu naleznete v interaktivní webové aplikaci. Ta se stane vaším osobním trenérem, nutričním poradcem i koučem v jednom.

Síla v každé kapce

Čaj a voda mají blahodárný vliv na náš organismus, to je známá věc. Pokud chcete těmto dvou tekutinám a sobě taktéž dopřát ještě něco navíc, vylepšete je minerály. Můžete je vložit přímo do konvičky s čajem nebo karafy s vodou a užívat si, co kameny s člověkem dovedou. Pokud si nevíte rady s výběrem, sáhněte po připravených setech.

 

 

Mohlo by vás zajímat

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více