Karlovarský knedlík podle knedlíkového mistra: Zjemní jej máslo v těstě a díky jednomu fíglu bude dokonale vláčný
Báječné cukroví i jedlý dárek: Rafaelo kuličky jen ze tří surovin jsou hned hotové a chutnají jako italský originál
4 foto Hodnocení 24× Kdy je nejvyšší čas vyrazit na bezinky? Černé plody jsou výtečné i na koláčích
4 foto Hodnocení 50× Bezinky jsou plody černého bezu. Na koláčích připomínají borůvky a krásně voní
7 foto Sirup z květů černého bezu zvládnete připravit bez chemie. Citrony dodají svěžest a proti plísni pomůže jedna ingredience
Hodnocení 52× Bezinkový likér s chutí kávy: Poradíme vám, jak zdravé dary přírody využít na lahodný nápoj
5 foto Hodnocení 34× Pět tipů na využití květů černého bezu: Vyzkoušejte nápoje, dezerty i smažené těstíčko
Hodnocení 139× Jak připravit domácí bezový sirup? Červen je časem pro sběr květů a výrobu léčivého sirupu
Kosmatice, to je nejlepší možnost, jak využít květy černého bezu. Křupavé těstíčko vylepší rum, důležité je krátké smažení při vyšší teplotě
Bezinková marmeláda podle babiččina receptu voní kořením a v zimě vám zlepší náladu. Takhle snadno se dělá
Hodnocení 152× Bezinky získávají krásnou tmavou barvu, proto je čas na ně vyrazit s košíkem. Poradíme, jak plody sbírat a odstopkovat
Hodnocení 44× Jak připravit bezinkový likér? Má krásnou barvu a příjemnou chuť, inspiraci a postup najdeme v oblíbených receptech
Hodnocení 27× Bezinky sklízíme koncem léta. Jejich zpracování je snadné, svou chutí a vzhledem připomínají borůvky
Hodnocení 59× Z planých i pěstovaných bylin můžeme doma vyrábět skvělé sirupy a medy. Poradíme, jak na to
Jak na sušená rajčata krok za krokem: Tradiční postup je na slunci, nejsnáz to ale jde v sušičce a v troubě to zvládne každý
Video Perfektní vývar s drožďovými knedlíčky podle Jana Punčocháře: Dejte pozor na teplotu vody při začátku vaření, radí šéfkuchař