Pomazánka z bůčku a krkovice od Ostravskeho Gastrošefa nadchne: Voní pečeným masem, zasytí a chutná skvostně
Monika Absolonová dělá ultimátní křenovou rolku. „Zmizí do půlnoci, i když jich udělám šedesát,“ směje se zpěvačka
Jak na dokonalou bruschettu? Slavná italská topinka sází na čerstvá rajčata a bazalku. Pak chutná božsky i u nás
Hodnocení 70× Bruschetta s rajčaty láká už na pohled. Vůně bazalky a chuť pravé Itálie u vás doma
7 foto Hodnocení 118× Rajčatové topinky: Jednoduché, rychlé a levné jídlo chutná překvapivě dobře
5 foto Hodnocení 3× Jak připravit bruschettu? Tento italský předkrm si vás získá svěží kombinací chutí
Oblíbená španělská snídaně ze staršího pečiva: Opečený chléb potřený olivovým olejem a rajčaty je levná delikatesa
Blesková polévka s vaječnou jíškou dokonale zasytí. Přitom stačí jen pár ingrediencí a na stole je během pár minut
Mýty a fakta: Platí, že se houbová jídla nesmějí ohřívat a zapíjet alkoholem? Odborník vysvětluje, co je pravda