Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 867 kJ / 446 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 14,27 g |
| Tuky | 25,49 g |
| Vláknina | 21,68 g |
| Cholesterol | 80 mg |
| Sodík | 99 mg |
| Sůl | 0,15 g |
| Sacharidy | 23,02 g |
Postup přípravy
Podáváme horké.
Zveřejněno 27. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bruschetta s hříbkovou pomazánkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KGgJ
Moje poznámka
Bruschetta s hříbkovou pomazánkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KGgJ
Nejnovější recepty
Rizoto pro žlučníkáře
Přidáno před 5 hodinami
Uzené maso na smetaně se zeleninou
Přidáno před 5 hodinami
Žampiony v těstíčku (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 5 hodinami
Avokádová pomazánka s Lučinou (vhodná pro diabetiky)
Přidáno před 7 hodinami
Vývar z mletého masa
Přidáno před 8 hodinami
Dietní tvarohová pomazánka
Přidáno před 8 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Perníčky Marie
salajkol před 1 hodinou
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
habis před 2 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
MonikaP. před 2 hodinami
Fazolová polévka
Merylas před 2 hodinami
Vosí hnízda
Janet.P před 2 hodinami
Tuňáková pomazánka
Jindriskas před 2 hodinami
Houskové knedlíky
mikii před 2 hodinami
Jogurtové hvězdičky
PetraLA před 3 hodinami
Mrkvový perník s povidly
PetraLA před 3 hodinami
Kuřecí kari nudličky se sýrem a pórkem na smetaně
Zbynek Hladik před 3 hodinami
Tématické fráze:
hříbková pomazánka na topinky,
hříbková pasta na topinky,
hříbková smes na topinky,
plněné slané košíčky,
slane plněne košíčky,
hripkova smes na topinky,
recept bruschetta,
bruschetta - recepty,
bruschetta recept,
hhříbková pomazánka,
hhříbková pomazánka,
vinikajici bruscheta,
recept na slané košíčky,
recept hripkova omáčka,
hříbková pomazánka na topinku,
hribkova omacka na topinku,
topinka s hříbkovou směsí,
pravá bruschetta recepty,
hribkova smes na topinku,
hříbková na topinky
Suroviny:
bageta,
olej olivový,
cibule,
máslo,
houba hřib,
víno bílé,
smetana,
sůl,
pepř,
koření oregáno,
petrželka,
česnek
Komentáře (20)