KVÍZ: Jak dobře se vyznáte v tradičních specialitách světových kuchyní? Co jedí Řekové a kdo připravuje empanadas
Vítězná Kubova bageta z Hell's Kitchen: Za 169 Kč jsme dostali studené maso a dobré tzatziki. Na první pohled chuť nevyvolává
5 foto Hodnocení 18× Chyby při pečení chleba v domácí pekárně: Pozor na usazení háků i konzistenci těsta
7 foto Hodnocení 28× 5 chyb při výrobě povidel: Poradíme, jak předejít řídkému či připálenému výsledku
7 foto Hodnocení 3× Jak vypadá sražené těsto? Chyby jsou vidět, po upečení už je na nápravu pozdě
11 foto Hodnocení 1× Proč se buchta drolí? Známe důvody i tipy, jak nežádoucímu drolení předejít
11 foto Hodnocení 4× Proč bábovka při pečení praská? Vyvarujte se vysokých forem i prudkého pečení
7 foto Hodnocení 35× Chyby při pečení jidášů: Propracovanost těsta je důležitější, než se může zdát
11 foto Hodnocení 2× Proč není bábovka nadýchaná? Na vině může být několik pochybení, předejděte jim
7 foto Hodnocení 43× Proč jsou koláče tvrdé? Důvodů může být několik, předejděte jim a pochutnáte si
9 foto Hodnocení 19× Proč je linecké cukroví tvrdé? Nesmíme hned ochutnávat, necháme cukroví odležet
11 foto Hodnocení 267× Chyby při přípravě jídla v horkovzdušné fritéze: Nezapomínejte na její účel
6 foto Hodnocení 5× Proč se buchty drolí? Vyvarujte se chyb a pochutnávejte si na vláčných moučnících
7 foto Hodnocení 8× Proč praská těsto při pečení? Nestojí za tím pouze málo propracované ingredience
Hodnocení 15× 7 nejčastějších chyb při pečení chleba v domácí pekárně: Víte, jak se jim vyhnout?
5 foto Hodnocení 13× Chyby během přípravy šneků z listového těsta: Velmi snadno jim lze předejít
Retro okénko: Hermelín stával v minulosti jen 3 Kčs. Na slavném sýru s bílou plísní na povrchu si pochutnáváme již téměř 80 let
Pavézky neboli chudí rytíři: Sladká delikatesa ze starého chleba frčí dodnes a nejlepší je podle receptu Anuše Kejřové