Lesácký kotlet: Nádherně šťavnaté a pořádně pikantní kotletky díky dokonalé kombinaci chutí mají ten správný říz
Főzelék je něco mezi polévkou a gulášem. Maďarský pokrm plný zeleniny je vynikající se sázeným vejcem
7 foto Hodnocení 35× Chyby při pečení jidášů: Propracovanost těsta je důležitější, než se může zdát
7 foto Hodnocení 42× Proč jsou koláče tvrdé? Důvodů může být několik, předejděte jim a pochutnáte si
9 foto Hodnocení 16× Proč je linecké cukroví tvrdé? Nesmíme hned ochutnávat, necháme cukroví odležet
11 foto Hodnocení 262× Chyby při přípravě jídla v horkovzdušné fritéze: Nezapomínejte na její účel
6 foto Hodnocení 3× Proč se buchty drolí? Vyvarujte se chyb a pochutnávejte si na vláčných moučnících
7 foto Hodnocení 8× Proč praská těsto při pečení? Nestojí za tím pouze málo propracované ingredience
Hodnocení 12× 7 nejčastějších chyb při pečení chleba v domácí pekárně: Víte, jak se jim vyhnout?
5 foto Hodnocení 12× Chyby během přípravy šneků z listového těsta: Velmi snadno jim lze předejít
Hodnocení 8× Jak předejít tomu, aby chléb byl po upečení uvnitř vlhký? Stačí dodržet několik rad
7 foto Hodnocení 63× Jak na to, aby koláčky nebyly vysušené? Pozor na suroviny i na teplotu při pečení
7 foto Hodnocení 314× Hrníčkové recepty a chyby při jejich přípravě: Hrnky nejsou vhodnou odměrkou
Hodnocení 110× Proč jsou koláče tvrdé a jak tomu předejít? Rozhodující je teplota i čerstvost surovin
Slaný koláč posúch: Pizza na slovenský způsob je bez rajčat, vylepšuje ji ale zakysaná smetana a také cibule, slanina nebo kopr
6 foto Den dětí: Oslavte jej s nápaditě a stylově. Vyrobte jim želé hady, housenky z ovoce nebo domácí nanuky
Máte doma rýžovar? Zvládnete v něm víc než jen rýži! Uvaří pohanku, čočku i těstoviny, ale zvládne i lososa s trojitou přílohou