Vynikající cuketové halušky: Odlehčená verze slovenské klasiky nejlépe chutná s brynzou a cuketu v ní ani nepoznáte
Malé retro bistro v Potštejně nabízí vlašák v rohlíku: O víkendu prodáme i 150 kusů denně, jde to na dračku, říká majitel
Nejzajímavější točené zmrzliny v Praze? Zmrzka jako borůvkový koláč s drobenkou nebo medový karamel nás nadchly!
7 foto Hodnocení 17× 5 chyb při výrobě povidel: Poradíme, jak předejít řídkému či připálenému výsledku
7 foto Hodnocení 3× Jak vypadá sražené těsto? Chyby jsou vidět, po upečení už je na nápravu pozdě
11 foto Hodnocení 1× Proč se buchta drolí? Známe důvody i tipy, jak nežádoucímu drolení předejít
11 foto Hodnocení 3× Proč bábovka při pečení praská? Vyvarujte se vysokých forem i prudkého pečení
7 foto Hodnocení 35× Chyby při pečení jidášů: Propracovanost těsta je důležitější, než se může zdát
11 foto Hodnocení 1× Proč není bábovka nadýchaná? Na vině může být několik pochybení, předejděte jim
7 foto Hodnocení 42× Proč jsou koláče tvrdé? Důvodů může být několik, předejděte jim a pochutnáte si
9 foto Hodnocení 18× Proč je linecké cukroví tvrdé? Nesmíme hned ochutnávat, necháme cukroví odležet
11 foto Hodnocení 266× Chyby při přípravě jídla v horkovzdušné fritéze: Nezapomínejte na její účel
6 foto Hodnocení 5× Proč se buchty drolí? Vyvarujte se chyb a pochutnávejte si na vláčných moučnících
7 foto Hodnocení 8× Proč praská těsto při pečení? Nestojí za tím pouze málo propracované ingredience
Hodnocení 14× 7 nejčastějších chyb při pečení chleba v domácí pekárně: Víte, jak se jim vyhnout?
5 foto Hodnocení 13× Chyby během přípravy šneků z listového těsta: Velmi snadno jim lze předejít
Hodnocení 9× Jak předejít tomu, aby chléb byl po upečení uvnitř vlhký? Stačí dodržet několik rad
Jak využít listy z pampelišky? Skvěle ochutí bylinkové máslo, v salátu dokonale nahradí rukolu a pesto z nich ladí s těstovinami
4 foto Jak na ty nejlepší houskové knedlíky? Díky tipům knedlíkového mistra Petra Kosinera se povedou hned napoprvé