Praktický návod, jak naložit rozinky do rumu tak, aby byly šťavnaté a plné chuti: Záleží na délce odležení i na výběru rumu
5 foto Hodnocení 17× Chyby při pečení chleba v domácí pekárně: Pozor na usazení háků i konzistenci těsta
7 foto Hodnocení 24× 5 chyb při výrobě povidel: Poradíme, jak předejít řídkému či připálenému výsledku
7 foto Hodnocení 3× Jak vypadá sražené těsto? Chyby jsou vidět, po upečení už je na nápravu pozdě
11 foto Hodnocení 1× Proč se buchta drolí? Známe důvody i tipy, jak nežádoucímu drolení předejít
11 foto Hodnocení 3× Proč bábovka při pečení praská? Vyvarujte se vysokých forem i prudkého pečení
7 foto Hodnocení 35× Chyby při pečení jidášů: Propracovanost těsta je důležitější, než se může zdát
11 foto Hodnocení 1× Proč není bábovka nadýchaná? Na vině může být několik pochybení, předejděte jim
7 foto Hodnocení 43× Proč jsou koláče tvrdé? Důvodů může být několik, předejděte jim a pochutnáte si
9 foto Hodnocení 18× Proč je linecké cukroví tvrdé? Nesmíme hned ochutnávat, necháme cukroví odležet
11 foto Hodnocení 266× Chyby při přípravě jídla v horkovzdušné fritéze: Nezapomínejte na její účel
6 foto Hodnocení 5× Proč se buchty drolí? Vyvarujte se chyb a pochutnávejte si na vláčných moučnících
7 foto Hodnocení 8× Proč praská těsto při pečení? Nestojí za tím pouze málo propracované ingredience
Hodnocení 14× 7 nejčastějších chyb při pečení chleba v domácí pekárně: Víte, jak se jim vyhnout?
5 foto Hodnocení 13× Chyby během přípravy šneků z listového těsta: Velmi snadno jim lze předejít
Tvarohové pomazánky jsou skvělou letní večeří: Výrazný sýr jim dodá pikantní nádech, bylinky svěží chuť a vůni, připravené jsou za pár minut
Tesco spouští hlasování ve 13. kole projektu Vy rozhodujete, my pomáháme! Grantový program hlásí rekordní počet přihlášek
Pět rychlých večeří na všední dny: Pikantní těstoviny s fetou, smažené tousty plněné sýrem nebo rychlé kuře s omáčkou
Závitky se šalvějí a jarní cibulkou a čerstvé pappardele Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 1974andrea 40 min