Kam a za kolik v Praze na nejlepší řízek: Víme, kde si pochutnáte už za 120 Kč a kde dáte 800 Kč za řízek s přílohou
Vánoční roládka z piškotů: Kouzelné nepečené cukroví vypadá skvostně, chutná výborně a příprava je přitom snadná
Nejčastější chyby při pečení cukroví: Dejte si pozor, jak vysoko máte plech v troubě i zda nepoužíváte zbytečně horkovzduch
7 foto Hodnocení 47× Chyby při přípravě a pečení kokosek: Čistotu či nízkou teplotu není radno podcenit
9 foto Hodnocení 21× 10 chyb při přípravě a pečení lineckého cukroví: Hnědá barva značí přepečení
7 foto Hodnocení 110× Chyby při přípravě a pečení vanilkových rohlíčků: Předejít jim není nijak složité
6 foto Hodnocení 29× Proč perníčky po upečení ztvrdnou? Není to špatným těstem, ale jejich vlastností
11 foto Hodnocení 2× 9 častých chyb při pečení bábovky: Hutná ani popraskaná bábovka už nemá šanci
9 foto Hodnocení 15× Chyby při přípravě perníčků: Jemná práce s těstem se vám odvděčí dokonalou chutí
5 foto Hodnocení 23× Chyby při pečení chleba v domácí pekárně: Pozor na usazení háků i konzistenci těsta
7 foto Hodnocení 28× 5 chyb při výrobě povidel: Poradíme, jak předejít řídkému či připálenému výsledku
7 foto Hodnocení 3× Jak vypadá sražené těsto? Chyby jsou vidět, po upečení už je na nápravu pozdě
11 foto Hodnocení 1× Proč se buchta drolí? Známe důvody i tipy, jak nežádoucímu drolení předejít
11 foto Hodnocení 4× Proč bábovka při pečení praská? Vyvarujte se vysokých forem i prudkého pečení
7 foto Hodnocení 35× Chyby při pečení jidášů: Propracovanost těsta je důležitější, než se může zdát
11 foto Hodnocení 2× Proč není bábovka nadýchaná? Na vině může být několik pochybení, předejděte jim
7 foto Hodnocení 46× Proč jsou koláče tvrdé? Důvodů může být několik, předejděte jim a pochutnáte si