Vánoce Terezy Kostkové voní polévkou kapustnicí a oplatkami s medem. Cukroví si objednává zdravé low carb
Jak dlouho péct vánočku: Záleží nejen na její velikosti, ale i vykynutí. S těmito fígly se vám zaručeně povede
Jan Punčochář prozradil, jak na dokonalý vepřový řízek: Po obalení musí maso hned na pánev s dobře rozpáleným tukem
9 foto Hodnocení 3× Oblíbené dobroty se svěží chutí a vůní citrónů: Jsou sladké i kyselé zároveň
Retro okénko: Pamatujete si limonády v jogurtových kelímcích? Olympus a Pompela chutnaly po citrusech, stály 1,50 Kčs
6 foto Hodnocení 15× Jaký je rozdíl mezi marmeládou a džemem? U domácích zavařenin viditelný rozdíl není
Retro okénko: Citrusové želé obalené v cukru stálo kdysi 3 Kčs. Prodává se i dnes, ale můžete si podobné vyrobit i doma
Jak využít citrusy v kuchyni? Svíčkové nebo koprovce dodají šmrnc, ryby jsou díky nim stravitelnější a pár kapek snese i vývar
Kachna na pomerančích je luxusní pokrm, který snadno zvládne i začátečník. S pomerančovým likérem chutná omáčka božsky
Panenka, kýta nebo krkovice? Víme, které maso se perfektně hodí na nudličky, aby byly měkké, šťavnaté a plné chuti
Jak na nakládaný hermelín? Aby se sýr nezkazil, je potřeba správně zacházet se sklenicí, s kořením i s olejem