Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
9 foto Hodnocení 3× Oblíbené dobroty se svěží chutí a vůní citrónů: Jsou sladké i kyselé zároveň
Retro okénko: Pamatujete si limonády v jogurtových kelímcích? Olympus a Pompela chutnaly po citrusech, stály 1,50 Kčs
6 foto Hodnocení 14× Jaký je rozdíl mezi marmeládou a džemem? U domácích zavařenin viditelný rozdíl není
Retro okénko: Citrusové želé obalené v cukru stálo kdysi 3 Kčs. Prodává se i dnes, ale můžete si podobné vyrobit i doma
Jak využít citrusy v kuchyni? Svíčkové nebo koprovce dodají šmrnc, ryby jsou díky nim stravitelnější a pár kapek snese i vývar
Kachna na pomerančích je luxusní pokrm, který snadno zvládne i začátečník. S pomerančovým likérem chutná omáčka božsky
Jak můžeme využít citrusy v kuchyni? Vylepší chuť omáček i polévek a hodí se také na smažené pokrmy nebo do rizota
10 nejlepších moučníků nejen na neděli: Upečte si andělský perník, šlehačkovou bábovku nebo moravské koláčky!
Výtečná jablečná bábovka: Krásně vláčný a šťavnatý moučník jde dobře vyklopit díky důkladné přípravě formy