Vyzkoušela jsem pomazánku podle receptu od Heidy Janků. Je jen ze čtyř surovin, snadno se dělá a skvěle chutná
Jeseteří úplněk ve Vodnáři přinese zásadní změny: Štíři mají šanci otevřít si restauraci, Kozorozi pověsí zástěru na hřebík
Tříkilové burrito s pálivou omáčkou dokázala mladá žena sníst za 11 minut. Překonala tím o minutu svůj vlastní rekord
6 foto Mexická placka quesadilla původně sloužila jako miska. Dnes z ní připravíte jednoduchou večeři. Zkuste to podle receptu z Prostřena!
13 foto Hmoždíře jsou skvělými pomocníky nejen na drcení koření. Jaké mají další výhody a proč jsou nejoblíbenější ty z mramoru a žuly?
Nejlepší dip k nachos je guacamole: Jak jej dochutit, aby chutnal božsky, a jaká do něj vybrat avokáda?
Hodnocení 61× Jak poznat správně zralé avokádo. Jak ho jíst a jak z něj připravit mexické guacamole
Zámečtí kuřecí rarášci: Kousky kuřete obalené v nadýchaném pivním těstíčku jsou usmažené za chvíli a chutnají božsky
Na dvoře Rudolfa II: O půstu se jedly palačinky ze štičích jiker a úhoř se pekl nadívaný kapřím masem