Klasická zelňačka: Kysané zelí a brambory jsou základ, kousky masa z voňavých uzených žeber polévku chuťově obohatí
Bramborový guláš s klobásou: Klasický základ doplněný o lečo dodá jídlu šťavnatost a zajímavou lehce nakyslou chuť
Ochutnejte Belgii: Kde si dát nejlepší hranolky, kam na vafle rozplývající se na jazyku a proč si u stánku koupit gentský nos
Tříkilové burrito s pálivou omáčkou dokázala mladá žena sníst za 11 minut. Překonala tím o minutu svůj vlastní rekord
6 foto Mexická placka quesadilla původně sloužila jako miska. Dnes z ní připravíte jednoduchou večeři. Zkuste to podle receptu z Prostřena!
13 foto Hmoždíře jsou skvělými pomocníky nejen na drcení koření. Jaké mají další výhody a proč jsou nejoblíbenější ty z mramoru a žuly?
Nejlepší dip k nachos je guacamole: Jak jej dochutit, aby chutnal božsky, a jaká do něj vybrat avokáda?
Hodnocení 58× Jak poznat správně zralé avokádo. Jak ho jíst a jak z něj připravit mexické guacamole
Ztracená vejce podle šéfkuchaře Romana Pauluse: Díky fintě s vidličkou se vám odteď už vždycky povedou
31 foto Toprecepty slaví narozeniny, dárky dostanou čtenáři: Tento týden sleva 50 % na všechno z našeho sortimentu, od kuchařek po zástěry!
6 foto Jak připravit jednohubky po benátsku? S cicchetti a sklenkou prosecca si budete připadat jako ve slunné Itálii