Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 594 kJ / 1 337 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 176,84 g |
Tuky | 58,00 g |
Vláknina | 10,57 g |
Cholesterol | 693 mg |
Sodík | 383 mg |
Sůl | 0,78 g |
Sacharidy | 22,84 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí maso s citronem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9OY
Moje poznámka
Hovězí maso s citronem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9OY
Nejnovější recepty
Zeleninové lívance se sýrem
Přidáno před 10 hodinami
Jahodovo-jogurtová zmrzlina
Přidáno před 10 hodinami
Jahodové noky s čokoládou
Přidáno před 12 hodinami
Žampiónová směs s mrkví a fazolemi
Přidáno před 16 hodinami
Meruňkový nákyp
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí plátek na rajčatech a oreganu
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Žampionovo-bramborová polévka
xSarka před 44 minutami
Jahodovo-jogurtová zmrzlina
Martina68 před 10 hodinami
Domácí Mrkvový dort
Alena Kovarova před 10 hodinami
Vláčný mrkvový dort
Alena Kovarova před 11 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
veronikamaskova@email.cz před 12 hodinami
Borůvkový koláč I.
RencaBarca před 13 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hanina_ před 14 hodinami
Pekingská polévka
Hanina_ před 14 hodinami
Hrnková buchta s tvarohem
Jakubka před 14 hodinami
Bramborové knedlíčky do polévky
ldislav před 15 hodinami
Tématické fráze:
recepty hovezi maso,
hovězí maso recepty,
hovězí plec recepty,
hovězí plec recept,
hovezi na kmine,
minutky z hovězího masa,
recepty z hovězího masa,
hovezi maso recept,
minutky z hovězího masa recepty,
recept hovězí maso,
recepty na hovězí maso,
minutka z hoveziho masa,
top recepty masa,
hovezi plec na zampionech,
hovězí minutky,
recept hovězí plec,
recepty hovězí plec,
minutka z hovězího masa recepty,
hovězí maso - minutka,
recepty s hovězího masa
Suroviny:
maso hovězí,
máslo,
cibule,
žampióny,
sůl,
kmín celý,
citron,
mouka hladká,
žloutek
Komentáře (3)