Hovězí maso s citronem

toprecepty.cz Kuchař:

Hovězí maso 1 názor

11

Suroviny

75 dkg hovězího masa (plec)
5 dkg másla
1 cibule
10 dkg žampionů
sůl
kmín
1/2 citronu
1 lžíce hladké mouky
1 žloutek
Recept si neoblíbil žádný kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Plec uvaříme a nakrájíme na plátky. Jemně nakrájenou cibuli zpěníme na másle a přidáme plátky hovězího masa, na plátky nakrájené žampiony a kmín. Maso opečeme po obou stranách.

  2. Zaprášíme moukou a necháme vysmahnout. Podlijeme horkou vodou, osolíme a zakapeme citronem a nakonec vmícháme žloutek.

  3. Na talíři maso obložíme vařenou zeleninou a přelijeme žloutkovou omáčkou. Podáváme s brambory.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 6 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Hovězí maso s citronem

  • vybusna vybusna(moderátorka)

    maso som nevarila, ale dusila ako rostenky. zltkovu omacku som robila tak, ze som zltok rozslahala s troskou smotany a muky. zaklad nechala schladit a az potom som vliala.... prehriala som neskor. nejako som neprisla na chut tej plejade, ktora je v recepte...zampiky, zltkova omacka, citron, rasca...no...opakovat nebudem

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo