Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Gruzínské kuřecí špalíčky

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 25 min

25 min (25 min příprava)

11. 8. 2020 10:48

Suroviny

Porce: 2-3

Nutriční hodnoty

Energie2 507 kJ / 599 kcal
Bílkoviny11,48 g
Tuky37,27 g
Vláknina8,17 g
Cholesterol 337 mg
Sodík 116 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy29,08 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Domácí adžika.

Gruzínská polotuhá a červenohnědá kořenící pasta. Obsahuje zpravidla 3 díly chmeli-suneli, 2 díly sladké papriky, 1 díl česneku, 1 díl koriandru, + díl kopru, sůl a vinný ocet.

Koření sypké - od Antonína nebo v Království chuti.

Použití: adžika je aromatické, ne příliš ostré koření, vhodné na dušená a pečená masa, grilování kuřat a do masových směsí.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: stehno kuřecí, cibule, česnek, paprika kozí roh pálivá, paprika čerstvá bílá, víno bílé, sůl, pepř, koření adžika, škrob, limetka, ghee, vývar masový, vejce, cibulka, limetka

TopRecepty.cz

Gruzínské kuřecí špalíčky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/J3BJ