Hovězí na smetaně dle starých hanáckých receptů: Marinujte ho dva dny a vařte pomalu, projeví se to na jedinečné chuti
Náš život s celiakií: Tento bezlepkový chléb z červené čočky si Áňa zamilovala a chutná i jiným členům rodiny
4 foto Hodnocení 53× Noky a nočky: Zkuste je připravit jako zavářku do polévky, na sladko nebo jako přílohu k dušenému masu
Oblíbená klasika: Halušky se zelím a smaženou cibulkou s uzeným bůčkem jsou překvapivě jednoduché a zvládne je i začátečník
Dovolená na Slovensku 2023: Ceny jako v Česku, pozor na „vysokohorskou přirážku“. Halušky za 250 Kč překvapí
Co mají společného indonéský knedlíček cilok a slovenské halušky? Na jejich přípravu se dá snadno vyzrát. Ukážeme jak
Hodnocení 61× Nejčastější chyby při vaření bramborových halušek: Které to jsou a jak se jim vyhnout
Hodnocení 70× 7 receptů s kysaným zelím a bramborami: To nejlepší, co jsme milovali od našich babiček
Video Hodnocení 59× Halušky lze tvarovat několika způsoby podle možností a zkušeností. Nabízíme video se třemi možnostmi tvarování
Slovenské nudle párance bývaly jídlem dřevorubců: S brynzou, rozmačkanými bramborami a slaninou chutnají skvěle
Hodnocení 16× 7 levných bramborových jídel, která máme nejraději. Uvařme to nejlepší z naší kuchyně podle spolehlivých receptů
Hodnocení 176× Rychlé a levné halušky z mouky a brambor. Jak je snadno připravit a s čím je podávat
Hodnocení 16× Nejoblíbenější recepty a jídla ze slovenské kuchyně. Znáte kapustnicu, živáňskou nebo pagáče?
Retro vaření s Kristinou: Upečte si zelníky od Magdaleny Dobromily Rettigové podle receptu z roku 1826 !
Jak na kandovanou dýni: Sladké bonbony z podzimní zeleniny jsou tak dobré, že mizí ze stolu bleskovou rychlostí