Řapíkatý celer s Hermelínem

tejaja Kuchařka:

Zeleninová jídla 3 názory

43

Suroviny

500 g řapíkatého celeru
150 g uzeného masa
1 Hermelín
olivový olej
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Zeler narežeme na makú kúsky a v troške vody obvaríme asi 3 min ( vody len nevyhnutné množstvo ). Scedíme a dáme do zapekacej misy. Pokvapkáme olejom ( skutočne len kvapky ).

  2. Na zeler rozložíme na kocky narezané mäso a Hermelín.

  3. Vložíme do rúry a pri 180°C zapekáme do červena.

    Podávame s hriankami.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 23 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Řapíkatý celer s Hermelínem

  • Dana Dana(neregistrovaná)

    Už se na to těším. Děkujji:-)

    Odpovědět

  • tejaja tejaja(autorka receptu)

    maiva: :-) hrianka = topinka. Vyskúšaj, zapečený stopkatý zeler má veľmi dobrú chuť. ;-)

    Odpovědět

  • maiva maiva

    Zapékaná jídla máme rádi, řapíkový celer jsem ještě nezkoušela.Další inspirace:-p+:yes:
    Ještě bych prosila objasnit co jsou hrianky?

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo