Country pečený bůček na kysaném zelí: Dokonale sladěná chuť dozlatova pečeného masa s kysaným zelím nemá chybu
Nekynuté koláčky ze tří ingrediencí: Jsou úžasně vláčné, skvěle chutnají s povidly a zvládnete je udělat za chviličku
Retro okénko: Vanilkový Mixar byl za 2,70 Kčs. Používal se na výrobu zmrzliny a koktejlů a děti jej jedly rovnou ze sáčku
11 foto Litický knedlík podle receptu ze starých kuchařek: Je plný vajíček a báječně chutná s osmaženou strouhankou
Hodnocení 169× Chyby při přípravě houskových knedlíků: Zásadní je správná mouka i dvojité kynutí
4 foto Hodnocení 348× Jak připravit nadýchané houskové knedlíky? Podle našeho návodu je hravě zvládnete
7 foto Hodnocení 145× Jak uvařit nejsnadnější knedlíky? Tato oblíbená příloha je hotová za pár minut
7 foto Hodnocení 39× Jak dlouho vařit chleba v guláši? Stačí chvilka a guláš fantasticky zahustíme
Hrnkové houskové knedlíky ke svatomartinské huse: Nadýchané knedlíky skvěle chutnají, jsou snadné a rychlé
29 foto Svíčková s horáckým knedlíkem podle Pepy Nemravy: Masu se zeleninou dejte den v chladu, říká účastník MasterChefa
6 foto Hodnocení 5× Co podávat k výpečkům? Zvolte přílohu, se kterou si výpečky vychutnáte naplno
Co dělat, aby se knedlíky během vaření nerozpadly? Sázkou na jistotu je vaření na páře, ve vodě pak pomůže malý trik
Jak využít zbylé knedlíky: Klasikou je osmažit s vejci, ale dobře poslouží i do salátů, karbanátků nebo nasladko
8 foto Hodnocení 1139× Z které mouky se dělá knedlík? Aby byl opravdu nadýchaný, je nutné zvolit tu správnou
9 foto Hodnocení 457× Jak připravit vepřové výpečky? Dovedeme vás krok za krokem k lahodnému jídlu
6 foto Hodnocení 9× Desatero rad na téma kuře na paprice: Vše, co potřebujete o oblíbeném jídle vědět
Video Hodnocení 17× Jak tvarovat knedlíky? Vypracujte domácí knedlík k dokonalosti podle videonávodu
Domácí knedlík připravený za půl hodiny: Hrníčková verze chutná skvěle, je rychle hotová a zvládne ji i kuchař amatér
Odbornice na výživu Margit Slimáková radí: Hlad skvěle zaženou vajíčka i obyčejný tvaroh, s těmito potravinami kila poletí dolů
Perfektní křenovou omáčku zvládne i kuchařský amatér: Důležitá je kvalitní smetana a spousta řízného křenu
Holka u plotny radí: Retro rybízová pěna je osvěžující dezert jen ze tří surovin, který připomene prázdniny u babičky