Tradiční polévka kaldoun ze zbytků pečené kachny: Zjemněná smetanou a voňavá po muškátovém oříšku chutná božsky
Frankfurtská polévka voní paprikou a pikantními párky: S fazolemi a bramborami výborně zasytí a rychle zahřeje
Jablečný koláč s pudinkem a piškoty je báječně vláčný a díky drobence krásně křupavý. Překvapí snadnou přípravou
9 foto Hodnocení 3× Co dát místo perníkového koření? Základem je skořice, bez které se perník neobejde
7 foto Hodnocení 9× Hřebíček je aromatické koření, které se uplatní nejen samotné, ale i ve směsích
Jak na nejlepší pracny? Do těsta přidejte trochu hřebíčku a nechte ho odležet, na snadné vyklopení z formičky stačí jeden fígl
Čaj z jablečných slupek skvěle zahřeje a voní skořicí a hřebíčkem. Při přípravě je důležité zvolit správnou teplotu vody
Hodnocení 20× Máte trochu jablek, hrušek nebo jiného ovoce, které se nevyplatí zavařovat? Připravte si rychlý kompot do hrnce
Hodnocení 27× Co dává tu správnou chuť perníku? Perníkové koření namíchané v nejlepším poměru. Směs koupíme hotovou nebo ji sami namícháme
Hodnocení 69× Domácí perníkové koření provoní celou kuchyň. Základem při jeho výrobě je skořice. Co dalšího potřebujete?
Nejjednodušší jablečný dezert: Apfelgrütze je hotový do čtvrt hodiny a chutná skvěle samotný i s vanilkovou omáčkou
Pestrobarevné noky nadchnou vzhledem i chutí. Víte, jakou barvu získáte ze šafránu nebo inkoustu ze sépie?