Lesácký kotlet: Nádherně šťavnaté a pořádně pikantní kotletky díky dokonalé kombinaci chutí mají ten správný říz
Főzelék je něco mezi polévkou a gulášem. Maďarský pokrm plný zeleniny je vynikající se sázeným vejcem
7 foto Hodnocení 9× Hřebíček je aromatické koření, které se uplatní nejen samotné, ale i ve směsích
Jak na nejlepší pracny? Do těsta přidejte trochu hřebíčku a nechte ho odležet, na snadné vyklopení z formičky stačí jeden fígl
Čaj z jablečných slupek skvěle zahřeje a voní skořicí a hřebíčkem. Při přípravě je důležité zvolit správnou teplotu vody
Hodnocení 14× Máte trochu jablek, hrušek nebo jiného ovoce, které se nevyplatí zavařovat? Připravte si rychlý kompot do hrnce
Hodnocení 24× Co dává tu správnou chuť perníku? Perníkové koření namíchané v nejlepším poměru. Směs koupíme hotovou nebo ji sami namícháme
Hodnocení 65× Domácí perníkové koření provoní celou kuchyň. Základem při jeho výrobě je skořice. Co dalšího potřebujete?
Tenistka Andrea Sestini Hlaváčková: Jako malá jsem milovala špagety od babičky. Moje vaření není žádná sláva
Pečené brambory s česnekovým máslem a karotkovou pomazánkou Recept ještě nebyl hodnocen 4,7 Angel 666
Indická a francouzská kuchyně - Výroba hnědého ghee/beurre noisette (hnědého přepuštěného másla) vid Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 arrefeena