Vánoce Terezy Kostkové voní polévkou kapustnicí a oplatkami s medem. Cukroví si objednává zdravé low carb
Jak dlouho péct vánočku: Záleží nejen na její velikosti, ale i vykynutí. S těmito fígly se vám zaručeně povede
Jan Punčochář prozradil, jak na dokonalý vepřový řízek: Po obalení musí maso hned na pánev s dobře rozpáleným tukem
9 foto Hodnocení 4× Jak připravit perníkové koření? Prozradíme vám jeho obsah i snadnou domácí výrobu
9 foto Hodnocení 5× Co dát místo perníkového koření? Základem je skořice, bez které se perník neobejde
7 foto Hodnocení 9× Hřebíček je aromatické koření, které se uplatní nejen samotné, ale i ve směsích
Jak na nejlepší pracny? Do těsta přidejte trochu hřebíčku a nechte ho odležet, na snadné vyklopení z formičky stačí jeden fígl
Čaj z jablečných slupek skvěle zahřeje a voní skořicí a hřebíčkem. Při přípravě je důležité zvolit správnou teplotu vody
Hodnocení 23× Máte trochu jablek, hrušek nebo jiného ovoce, které se nevyplatí zavařovat? Připravte si rychlý kompot do hrnce
Hodnocení 28× Co dává tu správnou chuť perníku? Perníkové koření namíchané v nejlepším poměru. Směs koupíme hotovou nebo ji sami namícháme
Hodnocení 70× Domácí perníkové koření provoní celou kuchyň. Základem při jeho výrobě je skořice. Co dalšího potřebujete?
Mrkvová hrnková bábovka s rozinkami a vlašskými ořechy je krásně vláčná, voní skořicí a zvládne ji i začátečník v pečení
33 foto Anna a Kamila sekly s prací v korporátu a zdravotnictví a začaly péct chleba. Dnes se na jejich krkonošské bochníky stojí fronty
Jak správně grilovat sýry: Hermelín potřebuje alobal, halloumi nebo oštiepok stačí jen potřít olejem a budou skvělé