Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
11 foto Hodnocení 3× Desatero rad na téma tradiční vánoční pokrmy: Štědrý den prožijte krásně a v klidu
Horkovzdušná fritéza jako pomocník: Vybrat správný typ není složité. Stačí vědět, komu bude sloužit a co do ní přijde
30 foto Hodnocení 2× Tyto dorty vypadají jako opravdové jídlo. Inspirace na originální pojetí dortů
Recept z internetu dostal několik lidí do nemocnice: Příprava okurkového salátu může byl nebezpečnější, než se zdá
16 foto Kam za jídlem na Colours of Ostrava: Hitem je polská pizza za 280 korun, zklamáním za 98 Kč rohlík s kuřetem na paprice
Nejlepší svačinky na cestu do Chorvatska a jak je správně zabalit: Tenhle fígl máme od kamarádky ze Španělska a funguje
VIDEO: Kde se levně najíst na pražském letišti? Zhruba za 200 Kč se dobře najíte i napijete ještě před odbavením
9 foto Hodnocení 5× Co vzít na návštěvu za jídlo? Rady a tipy pro přátelská setkání se sdíleným pohoštěním
Jarní Apetit piknik nabídne skvělé jídlo i osobnosti kulinářského světa. Zamíří na něj Maršálek, Punčochář i vítěz Peče celá země
12 foto Hodnocení 59× Desatero rad na téma oslava narozenin: Jaké jídlo připravit a co oslavence potěší
24 foto Láďa Hruška překvapuje: Reportáž o kuřecích kůžičkách bych natočil i dnes. Vždycky jsem měl svůj styl, říká
4 foto Hodnocení 2× Časté chyby při nakupování potravin: Jak ušetřit a přitom mít vše, co je potřeba
Jak chytře neplýtvat? Aby jídlo nekončilo v koši, s tím pomáhají aplikace Nesnězeno či iniciativa Zachraň jídlo
Ladislav Špaček o správné etiketě, nejen u stolu: Nesrkáme, nemluvíme s plnými ústy a u stolu nikdy nepoužíváme párátko, říká
I pečivo se dá zavařit: Koláč, bábovka nebo chleba ze sklenice pak vydrží čerstvé a vláčné několik měsíců
Polévka z bršlice je díky své zelené barvě dokonalým jarním pokrmem. Dodá spoustu energie a skvěle chutná po mrkvi a celeru
Valašské pečáky: Dozlatova upečené křupavé brambůrky potřené česnekovou směsí, to je jednoduchý a levný oběd
Dýňová polévka s mrkví, zázvorem a lahůdkovým droždím Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 Marie Svarcova 60 min
Pomalejší výtečná pečeně kachny a kuřete na zázvoru a citronu Recept ještě nebyl hodnocen 4,8 Bibinka 180 min