Postup přípravy
Zveřejněno 27. 12. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečená snídaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kNnN
Moje poznámka
Zapečená snídaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kNnN
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky v lepkavé omáčce s pak choi
Přidáno před 7 hodinami
Třešňová granita
Přidáno před 12 hodinami
Broskvový kompot
Přidáno před 15 hodinami
Cuketové placičky s nivou
Přidáno před 17 hodinami
Starý jižanský recept na nakládané melounové slupky
Přidáno 29. 6. 2025 17:36
Naložený česnek v sádle
Přidáno 29. 6. 2025 17:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koláč s rebarborou a tvarohem
Lucie Hertlova před 3 hodinami
Řezy ORGASMUS
jaroslava.muckova61 před 7 hodinami
Vepřové srdce na smetaně
Sahula před 9 hodinami
Guláš z vepřového srdce a jater
Sahula před 9 hodinami
Křenová krkovička pečená s brambory
Sahula před 9 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
Werronika před 9 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Evculina84 před 10 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
loribert před 12 hodinami
Mrkvová bábovka
Misad před 14 hodinami
Tématické fráze:
zapečená veka v troubě,
chlebíčky zdobení jak na to,
snidane v mikrovlnce,
recepty na snídani,
křen,
bramborová pomazánka na chlebíčky,
křen s jablky,
snídaně s mikrovlnky recepty,
zapečená veka v mikrovlnné troubě,
snídaně recept,
zapečená veka s jablky,
zapečené rohlíky v troubě,
zápečená veká,
zapečená mortadela,
recepty,
facebook,
snidane zapečená v mikrovlnce,
zapékací truba,
veka k snídani,
recepty v zapékané misce
Suroviny:
veka,
mortadela,
hořčice plnotučná,
křen,
rajče cherry,
paprika
Komentáře (36)
Takových kopanců v jednom rcp není ani u vás obvyklé
.....
(možná smazat celou diskuzi vč. nesmyslu v poznámce)
Díky, upravím to
No, já postupoval podle rcp..., tedy aspoň doufám, že jsem ho dobře pochopil.
cecilka:
Asi jste s tou MW o moc nepřišla...
Já to také zkusil i v remosce. Sice to trvá déle, ale je to jiné.
No, každý trouba prý peče jinak
Po pěti minutách wlnění (750W) byla veka dost jako kost
Stačí mít našpicovaná ušiska - až to v troubě přestane střílet a praskat tak po dalších 15´´ je hotovo
V každém případě zajímavý postup. Očekával jsem, že to bude horší